Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
On aika tehdä ideastasi totta. Saat apua yllättäen tuttavalta tai kaverilta, joka uskoo asiaasi. Romantiikka piristää päivääsi.

 

OINAS
Älä vain istu ja odottele, että joku muu tekee aloitteen. Muutokset lähtevät itsestäsi. On aika kääntää tapahtumien kulku sinulle mieluisaan suuntaan.

 

HÄRKÄ
Pysyttele tutussa ja turvallisessa tänään. Älä lähde kokeilemaan siipiäsi riskialttiissa hankkeessa. Pidä silmät auki ja noudata annettuja sääntöjä.

 

KAKSONEN
Älä anna muiden motivaation puutteen hidastaa tahtiasi. Jatka painamista loppuun asti, vaikka näkisit ympärilläsi luovuttajia. Ahkeruus palkitaan.

 

RAPU
Anna mielikuvituksesi johtaa sinua eteenpäin. Päivästä tulee mielenkiintoinen, jos päästät luovuutesi vallalle. Kanna vastuusi yhteisistä asioista.

 

LEIJONA
Käytä rahasi viisaasti. Harkitse ostoksiasi perusteellisesti, jotta et joudu pulaan myöhemmin. Saat asiat hoidettua myös pienellä budjetilla.

 

NEITSYT
Pidä huoli siitä, että sinua kohdellaan hyvin. Älä päästä ketään käyttämään sinuun epäreiluja temppuja. Tunteiden manipuloiminen ei ole hyväksyttävää.

 

VAAKA
Yritä välttää turha draama. Keskity etsimään ongelmiin ratkaisuja vähin äänin. Vanha ystävä tai sukulainen tekee sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

 

SKORPIONI
Romantiikka piristää päivääsi tänään. Asiat ovat muuttumassa kotona, mikä on vain hyvä. Mieti, mihin et ole tyytyväinen tilanteessasi.

 

JOUSIMIES
Älä ota riskejä. Ole rehellinen ja vältä huhupuheiden kuuntelemista. Pienet muutokset kotona rauhoittavat mielen ja pitävät sinut kiireisenä.

 

KAURIS
Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Harkitse ratkaisujasi rauhassa ja käy läpi mahdollisia seurauksia. Ota opiksi virheistäsi, niin vältyt ongelmilta.

 

VESIMIES
Pidä silmät auki seurassa. Joku saattaa yrittää käyttää sinua hyväkseen. Aloita muutokset itsestäsi sen sijaan, että yrittäisit käännyttää muita.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.