Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Keskustelu naapurin tai ystävän kanssa avaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Tarkastele rauhassa lukuisia vaihtoehtojasi ennen päätöksen tekemistä.

Oinas

Suhtaudut asiaasi intohimoisesti, mikä tekee muihin vaikutuksen. Pysy päätöksissäsi. Muista onnitella itseäsi onnistumisista.

Härkä

Läheisesi ei täysin ymmärrä, mitä elämässäsi on meneillään. Yritä pukea tunteesi sanoiksi. Hänellä voi olla ulkopuolinen olo.

Kaksonen

Ota käyttöösi kaikki valttisi. Sinun on saatava tänään joku suostuteltua mukaan ideaasi. Käytä mielikuvitustasi.

Rapu

Tunnemyrskyt vievät sinua. Sydämen asiat vievät huomiosi pois muista asioista. Avaa silmäsi ja katso, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Leijona

Huomiosi on nyt tunne-elämässäsi. Vietä aikaa sinulle tärkeimmän ihmisen kanssa. Älä pelkää näyttää tunteitasi uudelle tuttavalle.

Neitsyt

Ole oma-aloitteinen. Sinun on tehtävä itse siirto, jos haluat asioiden muuttuvan. Tunteita ei kannata nyt pantata.

Vaaka

Mieti tulevaisuuttasi. Kokeile muita vaihtoehtoja, jos nykyinen tilanne ei tyydytä. Pidä mielesi avoinna uusille mahdollisuuksille.

Skorpioni

Omista aikaa itsellesi. Rakkaan harrastuksen pariin palaaminen voi olla juuri sitä, mitä kaipaat. Ota yhteyttä vanhaan ystävään.

Jousimies

Ilmassa on rakkautta. Ole rehellinen lähipiirillesi omista tunteistasi. Älä lataa liikaa odotuksia orastavalle ihmissuhteelle.

Kauris

Tapaa ystäviä ja kuuntele heidän kuulumisiaan. Saat kaveriltasi loistavan neuvon, josta voi olla pian hyötyä rakkauselämässäsi.

Vesimies

Joku lähelläsi tarvitsee sinua. Etsi hänelle aikaa viikonlopustasi, vaikka kalenteri näyttäisi täydeltä. Muiden auttaminen on tänään tärkeää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Käytä energiasi fiksusti. Ota vastaan innostava haaste, joka saa sinut liikkeelle. Kotona pysytteleminen ei ole tänään hyvä idea.

 

NEITSYT

Joku ei kerro sinulle nyt kaikkea. Ole valmis kaivelemaan syvemmältä tarpeen vaatiessa. Uteliaisuudella pääset jo pitkälle.

 

VAAKA

Sinulla riittää nyt hyviä ideoita ja itseluottamusta. Ota tilanteesta kaikki irti. Saat monta projektia tänään aluilleen.

 

SKORPIONI

On muutosten aika. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki on kiinni oma-aloitteisuudestasi ja asenteestasi.

 

JOUSIMIES

Älä mieti sitä, mitä muut mahtavat ajatella. Keskity täysillä omiin juttuihisi. Vaistosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

 

KAURIS

Käy läpi taloudellinen tilanteesi suurennuslasin kanssa. Joku lähestyy sinua houkuttelevan ehdotuksen kanssa. Mieti tarkkaan, mitä haluat.

 

VESIMIES

Pidä silmällä tavaroitasi. Myös salasanoja ja muita yksityisasioita kannattaa varjella erityisen huolellisesti tänään. Liikkeellä on uteliaita.

 

KALAT

Olet nyt parhaimmillasi ihmisjoukon keskellä. Viehätysvoimasi puree uuteen tuttavaan ja poikii sinulle odottamattoman tarjouksen.

 

OINAS

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Ideoitasi kyllä kuunnellaan, kunhan uskallat avata suusi. Älä jää muiden varjoon.

 

HÄRKÄ

Saat haastavan tehtävän hoitaaksesi. Mikään ei mene tänään aivan niin sutjakasti kuin olisit toivonut. Pyydä luottoystävää apuun.

 

KAKSONEN

Toimiva kommunikointi on tärkein valttisi. Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä, eikä nyt ole hyvä kohta pudota kyydistä. Valppaus säästää sinut paljolta.

 

RAPU

Raha-asioissa on oltava nyt tarkkana. Jotain yllättävää on luvassa työrintamalla. Älä anna sen viedä huomiotasi pois olennaisesta.