Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kykysi huomioida pienetkin yksityiskohdat ja taitosi omaksua nopeasti uutta tietoa ovat tänään suureksi avuksi. Laita ideasi hyötykäyttöön.

Jousimies

Henkiset voimavarasi alkavat huomaamattasi olla lopussa. Siirrä osa tehtävistäsi myöhempään ajankohtaan äläkä yritä tehdä kaikkea yksin.

Kauris

Käy huolella läpi kaikki rästissä olevat paperityöt. Osa asioista vaatii nopeita toimenpiteitä. Pidä huoli siitä, ettei laskuja ole jäänyt maksamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Sinulla on kaikki tarvittavat tiedot pitkäaikaisen suunnitelmasi täytäntöönpanoon. Tarvitset vain rohkeutta toteuttaa sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Varo käyttäytymästä liian vaativasti muita kohtaan. Yritä nähdä tilanne vastustajasi näkökulmasta. Joudut nyt tekemään myönnytyksiä pitääksesi rauhan maassa.

Oinas

Hankala tilanne saattaa houkutella sinua heittämään hanskat tiskiin. Olet jo niin lähellä maalia, että nyt ei kannata luovuttaa.

Härkä

Joudut tänään jonkinlaiseen sanaharkkaan itseäsi nuoremman henkilön kanssa. Yritä kuitenkin käyttäytyä ystävällisesti ja varoa asiatonta kritiikkiä.

Kaksonen

Eräs henkilö yrittää hyötyä ideoistasi. Pidä huoli siitä, ettet paljasta suunnitelmiasi liian aikaisin, äläkä kerro niistä liian suurelle yleisölle.

Rapu

Jos olet epävarma seuraavasta askelestasi, kysy neuvoa lähimmäisiltäsi. Heidän neuvonsa ovat tänään kullanarvoisia.

Leijona

Jos jokin projekti tuntuu olevan umpikujassa, yritä lähestyä sitä uudesta näkökulmasta. Olet saattanut jättää erään seikan täysin vaille huomiota.

Neitsyt

Olet viime aikoina käyttänyt rahaa turhan huolettomasti. Tänään on hyvä päivä tehdä huolellinen tulo- ja menoarvio ja tiukentaa budjettia.

Vaaka

Edessä on yllättäviä ryppyjä rakkaudessa. Niihin kannattaa suhtautua tarpeeksi vakavasti ja pyrkiä korjaamaan ne mahdollisimman pian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla