Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kykysi huomioida pienetkin yksityiskohdat ja taitosi omaksua nopeasti uutta tietoa ovat tänään suureksi avuksi. Laita ideasi hyötykäyttöön.

Jousimies

Henkiset voimavarasi alkavat huomaamattasi olla lopussa. Siirrä osa tehtävistäsi myöhempään ajankohtaan äläkä yritä tehdä kaikkea yksin.

Kauris

Käy huolella läpi kaikki rästissä olevat paperityöt. Osa asioista vaatii nopeita toimenpiteitä. Pidä huoli siitä, ettei laskuja ole jäänyt maksamatta.

Vesimies

Sinulla on kaikki tarvittavat tiedot pitkäaikaisen suunnitelmasi täytäntöönpanoon. Tarvitset vain rohkeutta toteuttaa sen.

Kalat

Varo käyttäytymästä liian vaativasti muita kohtaan. Yritä nähdä tilanne vastustajasi näkökulmasta. Joudut nyt tekemään myönnytyksiä pitääksesi rauhan maassa.

Oinas

Hankala tilanne saattaa houkutella sinua heittämään hanskat tiskiin. Olet jo niin lähellä maalia, että nyt ei kannata luovuttaa.

Härkä

Joudut tänään jonkinlaiseen sanaharkkaan itseäsi nuoremman henkilön kanssa. Yritä kuitenkin käyttäytyä ystävällisesti ja varoa asiatonta kritiikkiä.

Kaksonen

Eräs henkilö yrittää hyötyä ideoistasi. Pidä huoli siitä, ettet paljasta suunnitelmiasi liian aikaisin, äläkä kerro niistä liian suurelle yleisölle.

Rapu

Jos olet epävarma seuraavasta askelestasi, kysy neuvoa lähimmäisiltäsi. Heidän neuvonsa ovat tänään kullanarvoisia.

Leijona

Jos jokin projekti tuntuu olevan umpikujassa, yritä lähestyä sitä uudesta näkökulmasta. Olet saattanut jättää erään seikan täysin vaille huomiota.

Neitsyt

Olet viime aikoina käyttänyt rahaa turhan huolettomasti. Tänään on hyvä päivä tehdä huolellinen tulo- ja menoarvio ja tiukentaa budjettia.

Vaaka

Edessä on yllättäviä ryppyjä rakkaudessa. Niihin kannattaa suhtautua tarpeeksi vakavasti ja pyrkiä korjaamaan ne mahdollisimman pian.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.