Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kykysi huomioida pienetkin yksityiskohdat ja taitosi omaksua nopeasti uutta tietoa ovat tänään suureksi avuksi. Laita ideasi hyötykäyttöön.

Jousimies

Henkiset voimavarasi alkavat huomaamattasi olla lopussa. Siirrä osa tehtävistäsi myöhempään ajankohtaan äläkä yritä tehdä kaikkea yksin.

Kauris

Käy huolella läpi kaikki rästissä olevat paperityöt. Osa asioista vaatii nopeita toimenpiteitä. Pidä huoli siitä, ettei laskuja ole jäänyt maksamatta.

Vesimies

Sinulla on kaikki tarvittavat tiedot pitkäaikaisen suunnitelmasi täytäntöönpanoon. Tarvitset vain rohkeutta toteuttaa sen.

Kalat

Varo käyttäytymästä liian vaativasti muita kohtaan. Yritä nähdä tilanne vastustajasi näkökulmasta. Joudut nyt tekemään myönnytyksiä pitääksesi rauhan maassa.

Oinas

Hankala tilanne saattaa houkutella sinua heittämään hanskat tiskiin. Olet jo niin lähellä maalia, että nyt ei kannata luovuttaa.

Härkä

Joudut tänään jonkinlaiseen sanaharkkaan itseäsi nuoremman henkilön kanssa. Yritä kuitenkin käyttäytyä ystävällisesti ja varoa asiatonta kritiikkiä.

Kaksonen

Eräs henkilö yrittää hyötyä ideoistasi. Pidä huoli siitä, ettet paljasta suunnitelmiasi liian aikaisin, äläkä kerro niistä liian suurelle yleisölle.

Rapu

Jos olet epävarma seuraavasta askelestasi, kysy neuvoa lähimmäisiltäsi. Heidän neuvonsa ovat tänään kullanarvoisia.

Leijona

Jos jokin projekti tuntuu olevan umpikujassa, yritä lähestyä sitä uudesta näkökulmasta. Olet saattanut jättää erään seikan täysin vaille huomiota.

Neitsyt

Olet viime aikoina käyttänyt rahaa turhan huolettomasti. Tänään on hyvä päivä tehdä huolellinen tulo- ja menoarvio ja tiukentaa budjettia.

Vaaka

Edessä on yllättäviä ryppyjä rakkaudessa. Niihin kannattaa suhtautua tarpeeksi vakavasti ja pyrkiä korjaamaan ne mahdollisimman pian.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä silmällä sitä, mitä ympärilläsi on meneillään. Älä jaa henkilökohtaisuuksia turhan suuren yleisön tietoon. Varovaisuus pelastaa sinut paljolta tänään.

 

HÄRKÄ

Palaa menneisiin, sillä niiden läpi käyminen on tärkeää. Kokemustesi muisteleminen pelastaa sinut noidankehältä. Älä sorru vanhaan tuttuun mokaan uudelleen.

 

KAKSONEN

Älä odota saavasi välittömästi kiitoksia panostuksestasi. Tee hommasi vähin äänin. Anteliaisuutesi ja uutteruutesi pannaan kyllä merkille ympärilläsi.

 

RAPU

Sinulla on käsissäsi luovuutta kysyvä projekti. Sille omistautuminen tekee sinulle kaikilla tavoin hyvää. Pidä sinulle uskottu salaisuus visusti omana tietonasi.

 

LEIJONA

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Saat päivän tapahtumista uutta näkökulmaa vanhaan tuttuun tilanteeseen. Luota omiin vahvuuksiisi.

 

NEITSYT

Pidä silmät auki. On tärkeää, että tarkkailet tiiviisti ympäristöäsi. Liikkeellä on nyt paljon tulevaisuuden kannalta arvokasta tietoa.

 

VAAKA

Älä hermostu, vaikka joku olisi jättänyt kertomatta sinulle muutamasta yksityiskohdasta. Ota asioista selvää ja tarkastele vaihtoehtojasi kaikessa rauhassa.

 

SKORPIONI

Työrintamalla on luvassa muutoksia. Pääset testaamaan kykyjäsi uudella alueella. Luota itseesi, niin kaikki sujuu kuten pitääkin.

 

JOUSIMIES

Omistaudu läheisillesi. Joku tarvitsee sinua nyt tavallista enemmän. Voit nostaa ihmissuhteenne uudelle tasolle sanoillasi ja teoillasi.

 

KAURIS

Raha-asioissa kannattaa olla tarkkana ja unohtaa riskinotto. Ole kriittinen saamiesi neuvojen suhteen. Tee lopulliset ratkaisusi itse.

 

VESIMIES

Ota yhteyttä ihmiseen, jota et ole nähnyt aikoihin. On aika palata menneisiin ja nostaa uudelleen esiin vanha haaveesi. Hetki voisi olla nyt kypsä sille.

 

KALAT

Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut. Saatat joutua manipuloinnin kohteeksi, ellet ole valppaana. Joku lähettää sinulle hämmentäviä signaaleja.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä säikähdä kilpailuasetelmaa. Se on loistava tilaisuus testata kykyjäsi ja etsiä rajojasi. Käännä jännitys eduksesi suuntaamalla kaiken energiasi etenemiseen.

 

HÄRKÄ

Pidä suojakuoresi yllä, ainakin uusien tuttavien kanssa. Tunteiden ja ajatustesi turhan innokas jakaminen voi viedä sinut ongelmiin. Turvaa selustasi.

 

KAKSONEN

On aika ottaa tauko unelmoinnista ja tehdä asioille konkreettisesti jotain. Tunteet kuohuvat tänään herkästi. Pidä ohjat käsissäsi.

 

RAPU

Korviisi kantautuu tietoa, jonka todenperäisyys kannattaa tarkistaa. Ole kriittinen innostumatta liian aikaisin. Muista, että huhut ovat huhuja.

 

LEIJONA

Nyt ei ole aika lainata rahaa tai arvotavaroita kaverille. Joku saattaa käyttää tilaisuutta hyväkseen ja alkaa vaatia liikaa. Et voi ostaa kenenkään luottamusta.

 

NEITSYT

Hoida itse asiat, jotka on uskottu sinun hommiksesi. Varaudu henkisesti viime hetken muutoksiin. Ole valppaana ja valmis improvisoimaan.

 

VAAKA

Ole sinnikäs ja kaiva esiin tarvitsemasi tieto. Joku ei nyt kerro sinulle kaikkea. Seuraavia siirtoja on hankala tehdä, jos et kysele ensin lisää.

 

SKORPIONI

Käy suunnitelmasi läpi uudestaan. Nyt ei ole aika hullutella ja tehdä spontaaneja vetoja. Etenkin työasioissa kannattaa pysyä tutussa ja turvallisessa.

 

JOUSIMIES

Tee muutoksia oikeista syistä. Sulje korvasi ulkopuolisten vaatimuksilta ja kuuntele vaistoasi. Lähde liikkeelle omista tarpeistasi ja toiveistasi.

 

KAURIS

Luvassa on viime hetken muutoksia. Uskalla ottaa etäisyyttä ihmisiin, jotka aiheuttavat sinulle lähinnä pahaa mieltä. Keskity välillä itseesi.

 

VESIMIES

Pala menneisyyttä palaa elämääsi. Kyseessä voi olla rakas harrastus, josta luovuit jo aikoja sitten. On ehkä tullut aika sovittaa se uudelleen arkeesi.

 

KALAT

Älä anna kenenkään viedä ajatuksiasi pois olennaisesta. Päivä on tiukkatahtinen, mutta päättäväisyytesi vie sinut läpi haasteista. Yritä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.