Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Älä ota paineita ympäristön mielipiteistä. Tee vain asioita, joita oikeasti haluat tehdä. Kieltäydy hyväksikäytöltä haiskahtavissa tilanteissa.

VAAKA
Pidä kaikki mahdollisuutesi avoimina ja tarkkaile ympäristöäsi. Mitä enemmän tiedät, sen parempi. Vaistosi kertoo, koska sinun on parasta toimia.

SKORPIONI
Älä ota harteillesi toisen ihmisen velvollisuuksia. Sinulla on riittämiin tekemistä. Rakkauselämäsi näyttää lupaavalta.

JOUSIMIES
Panosta tärkeään ihmissuhteeseen. Mielipide-eroilta ei voi tänään välttyä. Älä anna sen viilentää välejänne.

KAURIS
Tee parannus elämäntyyliisi. Älä jää loukkuun epämiellyttävään tilanteeseen. Olet vastuussa omasta onnellisuudestasi.

VESIMIES
Ystävät tekevät tänään sinulle arvokkaita palveluksia. Laadi omia suunnitelmiasi unohtamatta sinulle tärkeitä ihmisiä. He tuovat elämääsi sisältöä.

KALAT
Älä yritä pakottaa muita omiin aikatauluihisi. Rehellisyydellä ja joustavuudella pääset pitkälle ihmisten kanssa. Saat ympäriltäsi kaiken tarvitsemasi tuen.

OINAS
Tänään on hyvä päivä oppia uutta erilaisista ajattelutavoista. Pidä mielesi avoimena kokemuksille. On aika suunnitella reissuun lähtemistä.

HÄRKÄ
Käytä aikasi viisaasti. Järjestele paperiasiat kuntoon lievittääksesi stressiä. Suunnittele lähipäiville realistinen budjetti, niin säästyt turhilta kuluilta.

KAKSONEN 
Tunteet myrskyävät tänään. Pidä tauko ja hanki itsellesi rentouttavaa puuhaa. Hiljainen ympäristö antaa sinulle mielenrauhaa.

RAPU
Anna kodillesi uusi ilme. Kutsu kylään ystäviä ja tuttavia juhlistamaan asiaa. On aika tutustua ihmisiin ja vaihtaa kuulumisia. 

LEIJONA
Älä anna negatiivisten ajatusten ottaa valtaa. Luota kykyihisi ja intuitioosi. Avuliaisuutesi ilahduttaa muita ja antaa sinulle itsevarmuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.