Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Sinulla on vielä vaihtoehtoja, joita et ole tajunnut tarkistaa. Suuntaa kohti muutoksia täydellä höyryllä. Saat asioihin vaivattomasti vauhtia.

 

NEITSYT

Järjestele aikataulusi itsellesi sopivaksi. Pidä huolta omista tarpeistasi ennen kaikkea. Hyvinvointisi on panostuksen arvoinen.

 

VAAKA

Tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Nyt ei ole aika unohtua nurkkaan. Käytä aikasi järkevästi ja tee elämääsi tilaa muutoksille.

 

SKORPIONI

Vaistosi auttaa sinua tärkeän päätöksen tekemisessä. Valitse epäröimättä poikkeuksellinen reitti, jota muut eivät ole ehkä hoksanneet. Romantiikka on nousussa.

 

JOUSIMIES

Älä luota jokaiseen vastaantulijaan. Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa ja kuuntele vaistoasi, jos se antaa hälytysmerkkejä. Pysy rauhallisena ja pidä tunteesi piilossa.

 

KAURIS

On aika säätää puhetta ja turhaa draamaa pienemmälle. Tilanne kaipaa sen sijaan toimintaa. Tee nopea ja intuitiivinen päätös tulevaisuutesi suhteen.

 

VESIMIES

Ihmissuhteet syvenevät ja saavat uutta sisältöä tänään. Ole avoin kaikelle ja valmistaudu kyseenalaistamaan omia periaatteitasi. On aika tehdä valintoja.

 

KALAT

Itsekuri auttaa tänään sinut ulos vaikeasta tilanteesta. Kaveripiirissäsi saattaa olla ihminen, joka käyttää sinua hyväkseen. Välienne viilentyminen tuskin on suuri menetys.

 

OINAS

Kääri hihat ja ala hommiin. Ole rehellinen aikeidesi suhteen, niin saat hyvää kohtelua myös ympäriltäsi. Älä jätä kesken mitään aloittamaasi.

 

HÄRKÄ

Lupaava mahdollisuus osuu kohdallesi. Ota opiksi aikaisemmin kokemastasi. Kertaa itsellesi, mikä tavoitteissasi on ykkösenä.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana, jos sinulta pyydetään apua. Joku saattaa esittää kohtuuttomia vaatimuksia. Kärsivällisyytesi voi muutenkin mennä koetukselle tänään.

 

RAPU

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. Tehkää jotain hauskaa ja arjesta poikkeavaa. Saat uutta näkökulmaa vanhaan ja tuttuun asiaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.