Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Järjestele elinympäristösi uusiksi. Mukavuudella on tärkeä rooli tuottavuudessasi, joten panosta siihen säästelemättä. Kiinnitä huomiota myös liikuntaan ja ruokavalioosi.

 

LEIJONA

Älä laske mitään epävarmojen lenkkien varaan. Hoida mahdollisimman paljon tänään itse, niin pääset todennäköisimmin toivomiisi tuloksiin. Varaudu lukuisiin yllätyksiin.

 

NEITSYT

Käy läpi aikaansaannoksiasi ja etsi niistä itseluottamusta. Laadi kunnollinen suunnitelma ja lähde liikkeelle vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Saat läheiseltäsi tukea tärkeällä hetkellä.

 

VAAKA

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Vältät siten väärinkäsitykset ja saat paljon tarvitsemaasi tietoa. Auta tukea tarvitsevaa ihmistä.

 

SKORPIONI

Ota ideasi puheeksi läheisesi kanssa. Huolellisella suunnittelulla ja yhteistyöllä saatte aikaiseksi jotain hienoa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään painostaa sinua. Päätä itse, mikä itsellesi sopii parhaiten. Nyt sinun on reagoitava nopeasti muutoksiin rahatilanteessasi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä ihmiseen, joka voi auttaa sinua asioissa eteenpäin. Voimien yhdistäminen on molempien kannalta järkevää. Uskalla nostaa rima korkealle.

 

VESIMIES

Löydät itsesi tilanteesta, jossa kokemuksistasi voi olla apua monille muille. Jaa tarinasi heidän kanssaan. Tutustut tänään mieleenpainuvaan ihmiseen.

 

KALAT

Mene tapaamaan vanhaa kaveria tai sukulaisia. Saat päivästä irti arvokkaita kokemuksia, jotka auttavat sinua tulevan valinnan tekemisessä. Kokeile rohkeasti jotain erilaista.

 

OINAS

Vältä konflikti pitämällä hermosi hallinnassa. Tunteet saattavat kuohua tänään kotona. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja rahatilanteeseesi.

 

HÄRKÄ

On aika nostaa esiin työelämääsi liittyviä ongelmia. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla avuksi asiassa. Yllätyt iloisesti saamastasi tuesta.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja perheeseen. Laita liikkeelle muutoksia, joista on hyötyä kaikille. Nyt ei kannata jäädä riippuvaiseksi muiden mielipiteistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.