Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Seuraa sydämesi ääntä ja kerro muille, missä mennään. Romantiikka värittää päivääsi ja nostaa mielialaasi. Etsi ratkaisuja menneiden kokemuksistasi.

 

KAKSONEN

Välttele päätöksentekoa, kunnes olet saanut tarpeeksi luotettavaa tietoa. Tilanne on vielä turhan sekava ratkaisuille. Pidä rahojasi silmällä.

 

RAPU

Elämässäsi on paljon meneillään. On aika toimia ja lähteä unelmiesi perään. Jos todella haluat jotain, on sinun uskallettava tavoitella sitä.

 

LEIJONA

Joku kyselee sinulta tiukkoja kysymyksiä. Ole valmis vastaamaan ja selittämään suunnitelmiasi. Lopputulokset puhuvat kyllä puolestaan.

 

NEITSYT

Aseta rima korkealle ja tavoittele täydellisyyttä. Laatu ajaa tänään määrän edelle. Luvassa on myös romantiikkaa.

 

VAAKA

Älä anna periksi ihmiselle, joka yrittää kontrolloida sinua. Pysy liikkeessä, sillä hommaa kyllä riittää. Pidä yksityisasiasi muilta salassa.

 

SKORPIONI

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Yhteistyö avaa paljon ovia myös yllättävissä paikoissa. Ilmassa on romantiikkaa ja uusia tuulia.

 

JOUSIMIES

Käy läpi ihmissuhteitasi ja mieti, onko kaikki tasapainossa. Älä jätä mitään onnen varaan tänään. Lähelläsi on ihminen, jolta voit saada arvokasta tietoa tulevaa varten.

 

KAURIS

Anna asioille vauhtia. Vaatimukset kannattaa asettaa korkealle. Hyvä asenteesi herättää huomiota ja vetää puoleensa kiinnostavia ehdotuksia.

 

VESIMIES

Kiinnitä huomiota siihen, mitä muut ovat tekemässä. Tarvitset uutta näkökulmaa vanhaan tuttuun asiaan. Määrätietoisuus vie sinut tavoitteisiisi.

 

KALAT

Sinulle tarjoutuu tilaisuus rahantekoon. Älä sulje pois luovaa ideaa, joka voi olla alku suuremmalle suunnitelmalle. Pyydä palvelusta hyvältä ystävältä.

 

OINAS

Päivä tarjoaa sinulle muutoksen tuulia ja uusia mahdollisuuksia. Tarkkaile kokeneempia ja nappaa heiltä hyviä ideoita. Muutamalla parannuksella pääset oikeaan suuntaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.