Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Mieti seurauksia ennen kuin toimit. Ympärilläsi pyörii paljon uusia tuttavuuksia. Joku saattaa olla liikkeellä taka-ajatuksin varustettuna.

Härkä

Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysy nöyränä saavutuksistasi. Onnistumisesi saattaa herättää ympäristössäsi kateutta.

Kaksonen

Ole tukena niille, jotka tarvitsevat sinua. Suunnitelkaa yhteistä tekemistä hyvän ystävän tai perheenjäsenen kanssa lähitulevaisuudelle.

Rapu

Tiedossa on yllättäviä kohtaamisia. Nopea sopeutuminen on tänään tarpeen. Kieltäydy kohteliaasti, jos sinua kuormitetaan liikaa.

Leijona

Sulje korvasi juoruilta, joita ympärilläsi kerrotaan. Tänään sinun kannattaa luottaa vain omaan arvostelukykyysi. Älä levittele yksityisasioitasi kaikkien tietoon.

Neitsyt

On aika tehdä jotain unelmaasi edistääksesi. Mieti, mikä tulee ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessäsi. Kukaan ei tee siirtoa puolestasi.

Vaaka

Sinua ei pysäytä nyt mikään. Älä anna intosi sokaista sinua, vaan keskity yhteen asiaan kerrallaan. Ideoitasi kuunnellaan nyt tarkasti.

Skorpioni

Älä usko kaikea, mitä kuulet. Pidä mielesi avoimena, sillä ensivaikutelmiin luottaminen olisi virhe. Ne kumotaan pian.

Jousimies

Pysy keskittyneenä. Nyt on aika panostaa täysillä, jos haluat projektisi etenevän. Lähipäivät tulevat olemaan kiireisiä.

Kauris

Pidä työ ja huvi erillään toisistaan. Tunne-elämäsi saattaa verottaa keskittymistäsi. Vapaa-aika kannattaa omistaa kokonaan rentoutumiselle.

Vesimies

Opit paljon muita tarkkailemalla. Kysele hyödyllisiä vinkkejä ihmiseltä, jolla on enemmän elämänkokemusta.

Kalat

Älä luota sokeasti uusiin tuttaviin. Terveestä ennakkoluuloisuudesta ei ole haittaa tänään. Rahan lainaaminen ei ole hyvä ajatus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa.