Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Vaistosi ei petä sinua. Sinun on tehtävä tänään päätöksiä ilman varmaa tietoa tulevasta. Älä anna kenenkään hyppyyttää sinua, vaan muista pitää puoliasi.

 

OINAS
Saat muistutuksen menneistä takaiskuista. Vältä vanhat ja tutut virheet toimimalla tällä kertaa harkitummin. Pidä tunteesi omana tietonasi.

 

HÄRKÄ
Ole tarkkana rahan kanssa. Erityisesti lahjoitusten pyytäjiin kannattaa suhtautua varauksella. Varmistu siitä, että apusi menee oikeaan kohteeseen.

 

KAKSONEN
Rahaa saattaa palaa tänään yllättävän paljon. Etsi vaihtelua kukkarollesi ystävällisemmältä taholta. Vietä aikaa ystävien kanssa ja ota rennosti.

 

RAPU
Tee käytännön muutoksia kotona ilmapiirin ja viihtyvyyden parantamiseksi. Läheisesi ovat etusijalla elämässäsi. Näytä heille, että arvostat heidän läsnäoloaan.

 

LEIJONA
Paljon riippuu tänään siitä, uskallatko vastata haasteeseen. Muiden mielipiteillä ei kannata rasittaa päätään. Rakkauselämäsi tulisi olla nyt etusijalla. 

 

NEITSYT
Uusiin ihmisiin tutustuminen tuo elämääsi piristettä. Ajatusten vaihtaminen tekee hyvää. Joku tarjoaa yllättäen ratkaisua pitkäaikaiseen ongelmaan.

 

VAAKA
Keskity kehittämään itseäsi. Perheen ja ystävien kanssa viettämäsi aika tarjoaa uusia ideoita tulevaisuuden suhteen. Voimien yhdistäminen kannattaa.

 

SKORPIONI
Tunteet nousevat pintaan. Älä pelästy niitä, sillä olet käännekohdassa. Voit saada selvyyden asiaan, joka on mietityttänyt sinua pitkään.

 

JOUSIMIES
Pysy kohtuudessa, niin maineesi säästyy kolhuilta. Kodin läheisyydessä pyöriminen on tänään hyvä vaihtoehto. Kaihda huonoa seuraa ja punnitse valintasi tarkkaan.

 

KAURIS
On hyvä hetki hankkiutua eroon turhasta tavarasta. Voit myydä nurkkiin kertynyttä omaisuutta eteenpäin ja tienata siinä sivussa hieman.

 

VESIMIES
Kaikki on mahdollista, jos olet päättäväinen. Kohdista energiasi sinne, missä sitä eniten kaivataan. Tee unelmistasi totta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.