Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Perheenjäsen voi aiheuttaa sinulle tänään harmeja. Älä mene mukaan yhteenottoon. Selvittäkää hänen kanssaan asioita rauhallisemmalla hetkellä.

Oinas

Tuttu ihminen menneisyydestäsi palaa elämääsi. Nyt ei ole hyvä aika selvittää vanhoja väärinkäsityksiä. Pidä keskustelu helpoissa aiheissa.

Härkä

Älä anna suunnitelmiesi kaatua epävarmuuteesi. Negatiivisuudella et pääse pitkälle. Katso asioita suuressa mittakaavassa.

Kaksonen

Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen. Karista paineet pois ja tee asiat juuri niin kuin sinulle sopii.

Rapu

Jaa tänään hyvää mieltäsi muille. Ajan viettäminen perheen tai ystävien kesken on parasta, mitä päivä voi sinulle tarjota. 

Leijona

Suunnittele tänään reissua, oli se sitten lähelle tai kauas. Maiseman vaihtaminen tuo sinulle kaipaamaasi inspiraatiota.

Neitsyt

Tunteet voivat olla tänään pinnassa. Yritä hillitä itseäsi tiukassa paikassa, sillä keräät pisteet hallitsemalla hermosi. Mieti kahdesti ennen kuin avaat suusi.

Vaaka

Panosta ihmissuhteisiisi. Mikään muu ei ole nyt yhtä tärkeää kuin huomion omistaminen läheisillesi.

Skorpioni

Sinua tarvitaan nyt monella taholla. Älä yritä olla kaikkialla samaan aikaan. Muiden on selvittävä välillä ilman sinua.

Jousimies

Voi olla, että edessä on välienselvittelyä perheenjäsenen kanssa. Rentoudu liikunnan tai kulttuurin parissa. Älä jää kotiin hautomaan asioitasi.

Kauris

On hyvä aika miettiä tulevaisuutta. Pohdi, mitä odotat muilta ihmisiltä. Kuuntele vanhemman sukulaisen neuvoa.

Vesimies

Paineet voivat käydä tänään raskaiksi. Omista aikaa itsellesi ja rentoudu. Stressi unohtuu, kun hemmottelet itseäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.