Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA
Usko itseesi ja omiin kykyihisi. Et voi osua harhaan, jos olet rehellinen sekä itsellesi että muille. Ole avoin uudenlaisille ehdotuksille.

 

NEITSYT
Älä valitse vihaa. Etsi ratkaisuja ja toimi sen sijaan, että antaisit negatiivisille tunteille tilaa. Selvitä ongelmat rauhallisesti ja tehokkaasti.

 

VAAKA
Kuuntele tarkkaavaisesti, mitä ympärilläsi puhutaan. Puhetta kannattaa vähentää. Ihmissuhteissa on luvassa yllättäviä muutoksia.

 

SKORPIONI
Pyydä apua, jos koet sen tarpeelliseksi. Sinun on aika lähteä liikkeelle ja toimia unelmiesi eteen. Päivä tarjoaa lukuisia yllätyksiä.

 

JOUSIMIES
Voit oppia tänään paljon. Liikkeellä on väärää tietoa, joka sinun tulisi erottaa faktoista. Ilmassa on kilpailuhenkeä, joka pitää sinut varpaillasi.

 

KAURIS
Tänään sinun kannattaa pysytellä sivussa. Muutoksia on luvassa, mutta niistä ei pidä tehdä suurta numeroa. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 

VESIMIES
Älä jätä leikkiä kesken. Satsaa omaan juttuusi kaikkesi, sillä nyt ei ole aika luovuttaa. Määrätietoisuutesi tuo pisteet kotiin.

 

KALAT
Suuntaa sinne, minne vaistosi sinut käskee. Älä päästä ketään sanelemaan, kuinka sinun tulisi käyttää aikasi ja energiasi. Tiedät itse parhaiten määränpääsi.

 

OINAS
Edessä on valintoja työelämän puolella. Ajattele käytännönläheisesti ja ratkaise yksi kysymys kerrallaan. Anna intuitiosi johdattaa sinua.

 

HÄRKÄ
Ota vastuu omasta onnellisuudestasi ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. On aika tehdä muutoksia arkeesi. Selvitä, minkälaisia mahdollisuuksia sinulle on tarjolla.

 

KAKSONEN
Kuuntele ja ota opiksi. Positiivinen asenne on paras selviytymiskeinosi vaikeisiin tilanteisiin. Kaikki eivät ole yhtä selkeällä linjalla kuin sinä.

 

RAPU
Etsi itsellesi inspiroivaa tekemistä. On aika tutustua uusiin ihmisiin ja hankkia rikastuttavia kokemuksia. Seikkailu tekee sinulle hyvää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.