Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä jätä leikkiä kesken. Vie loppuun asti kaikki aloittamasi projektit, jotta pääset ottamaan uutta haltuun. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Kotona saattaa kyteä ongelmia. Selvitä ne vauhdilla ja siirrä huomiosi muihin asioihin. Rahan kanssa on oltava tänään säästeliäs.

 

NEITSYT

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tänään sinulle tärkeään asiaan. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestä. Keskustelu hänen kanssaan tarjoaa ratkaisuja.

 

VAAKA

Älä nosta turhaa numeroa pienestä asiasta. Kritiikkiä sataa, jos et kykene hillitsemään tunteitasi. Ihmissuhteet vaativat erityisen paljon huomiota.

 

SKORPIONI

Matkustaminen tai uuden opetteleminen sopii hyvin päivän ohjelmaan. Rohkaistu kokeilemaan jotain erilaista ja jännittävää. On aika kääntää sivua ja aloittaa alusta.

 

JOUSIMIES

Sinulla on paloa muiden auttamiseen. Kaikkialle et kuitenkaan ehdi, joten tee valintoja. Joku yrittää käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, jos et ole tarkkana.

 

KAURIS

Panostuksesi jää ihmisten mieliin. On aika laittaa liikkeelle muutoksia, jotka vievät sinua kohti unelmiasi. Käy läpi suunnitelmasi askel askeleelta.

 

VESIMIES

Aloita muutokset itsestäsi. Uudistukset asenteessasi eivät jää muilta huomaamatta. Panosta ennen kaikkea omiin projekteihisi eteenpäin päästäksesi.

 

KALAT

Älä anna muiden vaatia sinulta liikaa. Toisten ei pidä hidastaa tahtiasi tai estää sinua toteuttamasta haaveitasi. Viilaa suunnitelmasi täydelliseksi ennen toimintaa.

 

OINAS

Ole selväsanainen ja suora tänään. Tunneasiat menevät helposti vain pahempaan solmuun, jos kiertelet. Joku lähipiiristäsi saattaa tulkita sanasi väärin.

 

HÄRKÄ

Tee asioita, jotka tuottavat itsellesi iloa. Käy tapaamassa ystäviä tai suunnittele tulevaa matkaa. Stressi pysyy kurissa riittävällä rentoutumisella.

 

KAKSONEN

Joudut nopeasti tilille teoistasi, jos teet jotain kysymyksiä nostattavaa. Pidä pintasi houkutuksia vastaan ja kieltäydy, jos vaistosi sanoo niin. Mainettasi on syytä suojella.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.