Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Omaperäisyydestä saa tänään pisteitä, joten pysy omalla linjallasi. Diplomaattisuus on tarpeen, kun joudut tiukkaan väittelyyn tuttavan kanssa. Kohtaat erilaisuutta, josta voit oppia jotain.

 

KAKSONEN

Vältä hätäostokset päättämällä itsellesi selkeä budjetti. Älä lahjoita tänään rahaa, jos se ei tunnu hyvältä ajatukselta. Voit tarjota sen sijaan tukeasi muulla tavalla.

 

RAPU

Muuntautumiskykysi yllättää lähipiirisi tänään. Anna persoonallisuutesi näkyä ja puhua puolestaan. Sinulle tarjotaan muutamia kiinnostavia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Sinun on taivuttava kompromisseihin tänään. Liian motimutkaisten kuvioiden kautta ei kannata yrittää edetä. Jos sinua ajaa aito palo, on esteet helppo selättää.

 

NEITSYT

On aika ottaa tilanne haltun ja kertoa ajatuksistasi. Voitat ihmiset puolellesi olemalla vilpitön. Mieti reissusuunnitelmia tai uuden projektin aloittamista. Onni potkii sinua tänään.

 

VAAKA

Säästäminen on nyt tarpeen. Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen ja rauhoittelemaam jännitteitä. Aikaa säästyy, jos onnistutte välttämään draamat.

 

SKORPIONI

Keräät pisteet kotiin ehdottamalla jotain uutta ja yllättävää. Erityisesti konfliktitilanteissa kannattaa päästää mielikuvitus valloilleen. Rauhallisuuttasi ja määrätietoisuuttasi arvostetaan.

 

JOUSIMIES

Et ehdi kaikkialle. Karsi aikatauluistasi jotain pois, sillä muuten väsähdät kesken. Joku antaa sinulle väärää tietoa, joka voi pahimmassa tapauksessa kaataa suunnitelmasi.

 

KAURIS

Koti ja perhe ovat tänään etusijalla. Panosta yhteisiin asioihin ja turvalliseen tulevaisuuteen. Totuuden kaunistelusta ei seuraa tänään mitään hyvää.

 

VESIMIES

Hyväksy väistämättömät tapahtumat. Älä pelkää tehdä asioita toisin kuin muut. Ole tarkkana omaa etuaan innokkaasti ajavan ihmisen kanssa.

 

KALAT

Muiden esittämien vaatimusten ei pitäisi sanella sitä, mitä itse teet. Mieti, mikä tuntuu hyvältä. Ihminen menneisyydestäsi tarjoaa sinulle kiinnostavan näkökulman asiaan.

 

OINAS

Pysähdy hetkeksi miettimään, missä mennään. Huolehdi siitä, että annat oikeanlaisia viestejä toiveistasi. Listaa asioita, joista voit olla kiitollinen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.