Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Et tiedä kaikkea. Varo hätiköityjen johtopäätöksien tekemistä, jotta et joutuisi noloon tilanteeseen. 

Kaksonen

Tee tarvittavia muutoksia elämääsi. Olet odottanut tarpeeksi. Lähde ulos viihtymään kumppanisi tai hyvän ystävän seurassa.

Rapu

Saat uusista ihmisistä energiaa ja inspiraatiota. Nyt on aika painaa täysillä eteenpäin. Saat hyviä neuvoja vanhalta ystävältä.

Leijona

Itsesääli ei vie pitkälle. Sinun on taivuttava kompromisseihin jos haluat edetä asioissa. Lupausten pitäminen on tärkeää.

Neitsyt

Sinulla on tänään tilaisuus auttaa muita. Keräät hyvällä teollasi arvostusta lähipiiristäsi. Joku jää sinulle palveluksen velkaa.

Vaaka

Voit olla tänään tavallista herkemmällä tuulella. Suhtaudu rauhallisesti saamaasi kritiikkiin. Kokeneemman neuvoja kannattaa kuunnella.

Skorpioni

Luvassa on takaiskuja. Älä anna niiden lannistaa, vaan hae tukea lähipiiristäsi. Kuuntelemalla opit paljon.

Jousimies

Valmistaudu huolellisesti tärkeään tapaamiseen. Järjestelmällisyydellä vältyt tänään pahimmilta harmeilta. 

Kauris

Älä lähde mukaan väittelyyn, sillä se paisuu helposti riidaksi. Välttele kaikin keinoin vaikeaa puheenaihetta. Katumiseen ei kannata tuhlata aikaa.

Vesimies

Saatat joutua tänään ottamaan yhteen läheisen kanssa. Yritä auttaa häntä ymmärtämään sinua. Rehellinen puhe on paras tapa selvittää asioita.

Kalat

Suuntaa energiasi oikeaan suuntaan. Ota rauhallisesti päätöksiä tehdessäsi. Säilytä asioiden tärkeysjärjestys.

Oinas

Raha-asiat pyörivät mielessäsi tänään. Pitäydy budjetissasi. Ole valppaana hyvien tarjousten varalta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.