Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Älä päästä ajatuksiasi harhailemaan, vaan keskity olennaiseen. Tänään on tärkeää olla tehokas. Luota omiin kykyihisi, sillä ne vievät sinut pitkälle.

 

HÄRKÄ
Vaistosi ei petä sinua. Ole valmis olemaan vaativa tarvittaessa. Ihmissuhdesotku selviää, jos olet tarpeeksi jämäkkä ja suorasanainen.

 

KAKSONEN
Joku käyttää epäreilua taktiikkaa sinuun. Manipulointia ei tarvitse sallia missään tilanteessa. Älä anna luottamustehtäviä kenen tahansa käsiin.

 

RAPU
Ammenna apua kokemuksistasi. Saat tänään selvyyttä asioihin ja uudenlaista järjestystä elämääsi. Romantiikka tuo jännitystä päivääsi.

 

LEIJONA
Ota riski ja vaihda suuntaa. Yllätät muut vedollasi ja saat tervetullutta etumatkaa. Teet samalla selväksi sen, että päätät itse omista asioistasi.

 

NEITSYT
Ihmissuhteet tarvitsevat huomiotasi. Ole läsnä ja muista kuunnella, niin voitte välttää yhteentörmäyksen. Älä jätä tilaa väärinkäsityksille.

 

VAAKA
Työtä ja huvia ei kannata sekoittaa tänään keskenään. Pidä elämäsi selkeänä ja yksinkertaisena. Perusteellinen suunnittelu on kaiken hyvän alku.

 

SKORPIONI
Edistystä on luvassa, jos puhallat yhteen hiileen läheisesi kanssa. Arkeesi löytyy tänään helpottavia ratkaisuja. Uuden kokeileminen on hyvä ajatus.

 

JOUSIMIES
Varo sanojasi seurassa, jossa ajatuksiasi tai uskomuksiasi ei tueta. Kerro korostetun selvästi, mitä tarkoitat. Olet turvallisilla vesillä, kunhan väärinkäsityksiä ei synny.

 

KAURIS
Vietä aikaa uusissa maisemissa, jos mahdollista. Rakkaiden ihmisten seura on parasta lääkettä stressiin. Romantiikka on vahvassa nousussa.

 

VESIMIES
On aika tehdä muutoksia. Sinun on lähdettävä liikkeelle itse, sillä kukaan ei tee aloitetta puolestasi. Aloita tärkeimmästä.

 

KALAT
Ota mielikuvituksesi käyttöön ja pohdi, kuinka unelmistasi voisi tehdä totta. Uskaltaudu jakamaan haaveesi lähipiirisi kanssa. Saat heiltä arvokasta apua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.