Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Ole miellyttävää seuraa muille. Tarjoa ratkaisuja ja käytä viehätysvoimaasi saadaksesi tahtosi läpi. Ajattele kauaskantoisesti ja ole valmis antamaan kaikkesi.

 

OINAS
Voit parantaa itse mahdollisuuksiasi, jos pelaat korttisi oikein. Opettele uusia taitoja ja lyöttäydy sinulle hyödylliseen seuraan. Kuuntele annettuja neuvoja tarkkaan.

 

HÄRKÄ
Herätät huomiota ympärilläsi. Lähetät ilmoille positiivista signaalia, joka saa ihmiset kiinnostumaan sinusta. Älä tule huijatuksi raha-asioissa.

 

KAKSONEN
Tiukka itsekuri on tänään turvasi. Vastusta kiusausta lähteä mukaan terveyttäsi tai taloudellista tilannettasi horjuttavaan hankkeeseen.

 

RAPU
Elämässäsi on nyt paljon kiinnostavaa meneillään. Pidä pää pystyssä ja silmät auki uusien mahdollisuuksien varalta. Nyt on aika lähteä liikkeelle.

 

LEIJONA
Käy läpi strategiaasi. Siinä saattaa olla heikkoja kohtia, joita olisi syytä miettiä uudestaan. Pidä silmät auki työtarjousten varalta.

 

NEITSYT
Panosta enemmän tärkeisiin ihmissuhteisiin. Läheistesi kanssa aikaa viettäessäsi stressi unohtuu ja pystyt jälleen keskittymään olennaiseen.

 

VAAKA
On aika kehittää itseäsi. Rentoutuminen tavalla tai toisella olisi suotavaa. Maisemanvaihdos tai ystävien tapaaminen tekee hyvää.

 

SKORPIONI
Pidä tunteesi tänään piilossa, jotta ne eivät aiheuttaisi ongelmia. Seuraa sydäntäsi ja toteuta idea, joka muhii päässäsi. On hyvä hetki uuden ystävyyden solmimiseen.

 

JOUSIMIES
Älä anna kenenkään olla sinulle häiriöksi. Keskity siihen, mitä olet tavoittelemassa. Vaistosi kertoo sinulle, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

KAURIS
Selvitä tosiasiat ennen kuin vedät johtopäätöksiä. Kuuntele, mitä sanottavaa muilla on. Pääset tilanteessa niskan päälle, jos olet kärsivällinen.

 

VESIMIES
On aika muuttaa rutiinejasi. Käy läpi menneitä ja mieti, mikä on toiminut hyvin aikaisemmin. Huolellinen suunnittelu vie pitkälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.