Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Vanha ystävä palaa elämääsi. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Käyt läpi yhdessä kokemianne asioita ja ymmärrät jotain tärkeää.

Oinas

Pidä huoli terveydestäsi. Tarkistuta ongelmat heti, jos niitä ilmenee. Hyväksy päivän haasteet sellaisinaan, sillä vastaan taisteleminen on kuluttavaa.

Härkä

Ihmissuhteesi on muutosten keskellä. Ota kaikki uusi vastaan. Et säästy tänään yllätyksiltä.

Kaksonen

Joku rikkoo tänään lupauksensa. Älä haaskaa aikaa koston hautomiseen. Hän esittää anteksipyyntönsä ennemmin tai myöhemmin.

Rapu

Pääset tänään loistamaan. Saat osaksesi paljon ihailua ja teet vaikutuksen moniin uusin tuttaviin. Tapaat ihmisen, joka vangitsee mielenkiintosi heti.

Leijona

Ole joustava, sillä itsepäisyydellä saatat kerätä tänään vihamiehiä. Väärinkäsitys aiheuttaa nolon tilanteen. Älä syyttele ketään.

Neitsyt

Älä väitä vastaan massan mielipiteelle. Tänään on parasta mukailla muita. Puhu läheisellesi tulevaisuutta koskevasta ideastasi.

Vaaka

Joku voi yrittää mustamaalata sinua. Älä anna vääristellyn tiedon kiertää. Sinulla on kannoillasi varteenotettava ihailija.

Skorpioni

Ota haaste vastaan. Muut eivät ehkä tue päätöstäsi, mutta seuraa siitä huolimatta omaa polkuasi. Luota itseesi.

Jousimies

Epärehellisyys kostautuu nopeasti. Pysy faktoissa puhuessasi. Muista, että kaikella on myös kääntöpuolensa.

Kauris

Seuraa sydämesi ääntä. Vaihda suuntaa, jos se tuntuu oikealta ratkaisulta. Uusi alku voi olla juuri sitä, mitä tarvitset.

Vesimies

Tiedossa on muutoksia hyvään suuntaan. Anna muiden huomata, että olet valmis haasteisiin. Itseluottamuksesi on nyt tärkein valttisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Liian pikaiset johtopäätökset tietävät ongelmia. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan ja muokkaa suunnitelmiasi tilanteeseen sopiviksi.

 

NEITSYT

Tee muutoksia sinne, missä niitä tarvitaan. Etsi tasapainoa arkeesi. Hoida pitkään sinua kiusannut ongelma pois päiväjärjestyksestä.

 

VAAKA

On aika hidastaa tahtia ja pohtia seuraavia siirtoja. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla sinulle avuksi. Tarvitset hyviä kontakteja.

 

SKORPIONI

Tunteet pääsevät patoutumaan, mistä ei seuraa mitään hyvää. Käy läpi vaihtoehtojasi ja tee fiksu päätös. Se ei välttämättä ole helpoimmasta päästä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa riski ja uskaltautua esille. Saat nyt paljon huomiota osaksesi, mikä ei ole huono juttu. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia kotiisi. Ihmissuhteesi kiittää, kun pääset stressittömämpään ympäristöön. Hyvinvointisi on panoksen arvoinen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana, kun ystävä pyytää sinulta apua pulmaansa. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan kuvioon, joka ei tunnu mukavalta. Tarjoa tukea neuvojen muodossa.

 

KALAT

Sinulla on kiinnostavia ideoita, joilla voit saada suuria aikaan. Etenkin raha-asioissa tapahtuu nyt paljon. Onni on puolellasi tänään.

 

OINAS

Kalenterisi täyttyy nyt nopeasti menoista. Tee parhaasi pysyäksesi sovitun budjetin rajoissa. Nyt ei ole hyvä hetki rahaongelmille.

 

HÄRKÄ

Saatat muuttaa tänään mielesi tärkeän asian suhteen. Ole itsellesi armollinen. Kieltäydy rohkeasti, jos se tuntuu oikealta vastaukselta.

 

KAKSONEN

Hemmottele itseäsi ja kaunista kotiasi. Pienillä kohennuksilla on kauaskantoiset vaikutukset. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Olet tänään täydessä vedossa. Karismasi vetoaa tapaamiisi ihmisiin. Johtajan rooli lankeaa helposti sinulle tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet kuohuvat tänään pitkin päivää. Viimehetken muutokset kiristävät hermojasi, eikä mikään tunnu menevän kuten suunniteltua. Muista, että tiukka kritisointi ei johda mihinkään.

 

NEITSYT

Katsele uusin silmin vanhaa ideaa, jona olet jo hylännyt kertaalleen. On ehkä aika antaa sille toinen tilaisuus. Tutustu ennakkoluulottomasti myös uusiin ihmisiin.

 

VAAKA

Sinulla on paljon tarjottavaa. Älä silti päästä ketään käyttämään hyväkseen ystävällisyyttäsi. Pidä huoli siitä, että sinua kunnioitetaan ja arvostetaan.

 

SKORPIONI

Tunteet voivat saada sinut tekemään omituisuuksia tänään. Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasioitasi. Turha puheliaisuus voi viedä sinut ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole oikea hetki törsäämiseen. Harkitse jokaista ostosta erikseen, niin vältyt myöhemmin harmittavilta mokilta.

 

KAURIS

Olet täynnä energiaa, mikä saa muutkin liikkeelle. Uskalla olla äänessä niin töissä kuin kotonakin. Oma-aloitteisuutesi on paras valttisi.

 

VESIMIES

Menneisyyden ongelmat pulpahtavat pintaan tänään. Älä jää jauhamaan vanhasta tutusta asiasta, vaan päästä reilusti irti. Anna menneiden unohtua.

 

KALAT

Kerää ympärillesi tarvitsemasi tukijoukko. Sinulla on loistava idea, joka kaipaa toteuttamista. Pyydä kaverit avuksi ja ryhdy toimeen.

 

OINAS

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Tarvitset inspiraatiota ja haasteita. Työtehtävä tai harrastus voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin toimit. Diplomatian avulla selvität konfliktin ennen kuin se pääsee paisumaan.

 

KAKSONEN

Luota tuntemuksiisi. Kukaan muu ei voi päättää asioista puolestasi. Satsaa toimivaan kommunikointiin ja vankkaan luottamukseen ihmissuhteissa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syitä. Tunteet nousevat nyt pintaan pienestäkin ärsykkeestä. Älä heittäydy täysin niiden vietäväksi, vaan luota maalasijärkeen.