Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Vanha ystävä palaa elämääsi. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Käyt läpi yhdessä kokemianne asioita ja ymmärrät jotain tärkeää.

Oinas

Pidä huoli terveydestäsi. Tarkistuta ongelmat heti, jos niitä ilmenee. Hyväksy päivän haasteet sellaisinaan, sillä vastaan taisteleminen on kuluttavaa.

Härkä

Ihmissuhteesi on muutosten keskellä. Ota kaikki uusi vastaan. Et säästy tänään yllätyksiltä.

Kaksonen

Joku rikkoo tänään lupauksensa. Älä haaskaa aikaa koston hautomiseen. Hän esittää anteksipyyntönsä ennemmin tai myöhemmin.

Rapu

Pääset tänään loistamaan. Saat osaksesi paljon ihailua ja teet vaikutuksen moniin uusin tuttaviin. Tapaat ihmisen, joka vangitsee mielenkiintosi heti.

Leijona

Ole joustava, sillä itsepäisyydellä saatat kerätä tänään vihamiehiä. Väärinkäsitys aiheuttaa nolon tilanteen. Älä syyttele ketään.

Neitsyt

Älä väitä vastaan massan mielipiteelle. Tänään on parasta mukailla muita. Puhu läheisellesi tulevaisuutta koskevasta ideastasi.

Vaaka

Joku voi yrittää mustamaalata sinua. Älä anna vääristellyn tiedon kiertää. Sinulla on kannoillasi varteenotettava ihailija.

Skorpioni

Ota haaste vastaan. Muut eivät ehkä tue päätöstäsi, mutta seuraa siitä huolimatta omaa polkuasi. Luota itseesi.

Jousimies

Epärehellisyys kostautuu nopeasti. Pysy faktoissa puhuessasi. Muista, että kaikella on myös kääntöpuolensa.

Kauris

Seuraa sydämesi ääntä. Vaihda suuntaa, jos se tuntuu oikealta ratkaisulta. Uusi alku voi olla juuri sitä, mitä tarvitset.

Vesimies

Tiedossa on muutoksia hyvään suuntaan. Anna muiden huomata, että olet valmis haasteisiin. Itseluottamuksesi on nyt tärkein valttisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.