Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

On hienoa saada muilta neuvoja, mutta tärkeimmät päätökset täytyy tehdä aivan itse. Älä luota liikaa muiden suosituksiin.

Jousimies

Välillä on hyvä heittäytyä laiskaksi, tuijotella kattoon ja olla tekemättä mitään. Tänään on juuri sellainen päivä.

Kauris

Varo maksattamasta omia kulujasi ystävilläsi. Liiallista pihistelyä raha-asioissa katsotaan karsaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Ota vastaan kaikki mahdolliset kutsut, joita sinulle tänään tarjotaan. Saatat saada tilaisuuden tutustua mielenkiintoiseen, innostavaan ja jännittävään henkilöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Uteliaisuutesi ja sosiaalisuutesi saatetaan tänään ymmärtää väärin. Yritä käyttäytyä hienovaraisemmin ja normaalia pidättyvämmin.

Oinas

Älä mene mukaan sanalliseen loanheittoon, johon sinua yritetään houkutella. Ystävällinen ja asiallinen käytös on tänään suureksi eduksi.

Härkä

Varo antamasta taloudellista tukea henkilölle, jota et tunne tarpeeksi hyvin. Avuliaisuuttasi saatetaan käyttää hyväksi.

Kaksonen

Välillä on syytä katsoa toisten virheitä läpi sormien. Tänään se ei kuitenkaan kannata.

Rapu

Yksi parhaimmista ominaisuuksistasi on kykysi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tänään siitä on erityisen paljon hyötyä.

Leijona

Saatat joutua tekemään muutoksia päivän ohjelmaan ystäväsi vuoksi. Älä takerru yksityiskohtiin ja suhtaudu saamiisi ehdotuksiin joustavasti.

Neitsyt

Varo tuputtamasta neuvojasi henkilölle, joka ei tunnu niitä kaipaavan. Pienet vihjaukset saattavat toimia nyt paremmin kuin aggressiivinen määräily.

Vaaka

Älä pelkää kulkea pitkin omia polkujasi. Massasta erottuminen on nyt vain eduksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla