Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

On hienoa saada muilta neuvoja, mutta tärkeimmät päätökset täytyy tehdä aivan itse. Älä luota liikaa muiden suosituksiin.

Jousimies

Välillä on hyvä heittäytyä laiskaksi, tuijotella kattoon ja olla tekemättä mitään. Tänään on juuri sellainen päivä.

Kauris

Varo maksattamasta omia kulujasi ystävilläsi. Liiallista pihistelyä raha-asioissa katsotaan karsaasti.

Vesimies

Ota vastaan kaikki mahdolliset kutsut, joita sinulle tänään tarjotaan. Saatat saada tilaisuuden tutustua mielenkiintoiseen, innostavaan ja jännittävään henkilöön.

Kalat

Uteliaisuutesi ja sosiaalisuutesi saatetaan tänään ymmärtää väärin. Yritä käyttäytyä hienovaraisemmin ja normaalia pidättyvämmin.

Oinas

Älä mene mukaan sanalliseen loanheittoon, johon sinua yritetään houkutella. Ystävällinen ja asiallinen käytös on tänään suureksi eduksi.

Härkä

Varo antamasta taloudellista tukea henkilölle, jota et tunne tarpeeksi hyvin. Avuliaisuuttasi saatetaan käyttää hyväksi.

Kaksonen

Välillä on syytä katsoa toisten virheitä läpi sormien. Tänään se ei kuitenkaan kannata.

Rapu

Yksi parhaimmista ominaisuuksistasi on kykysi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tänään siitä on erityisen paljon hyötyä.

Leijona

Saatat joutua tekemään muutoksia päivän ohjelmaan ystäväsi vuoksi. Älä takerru yksityiskohtiin ja suhtaudu saamiisi ehdotuksiin joustavasti.

Neitsyt

Varo tuputtamasta neuvojasi henkilölle, joka ei tunnu niitä kaipaavan. Pienet vihjaukset saattavat toimia nyt paremmin kuin aggressiivinen määräily.

Vaaka

Älä pelkää kulkea pitkin omia polkujasi. Massasta erottuminen on nyt vain eduksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.