Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA
Käy läpi vaihtoehtojasi. Kiirettä päätöksien tekemiseen ei ole. On parasta, että olet varma asiastasi ennen sekaan hyppäämistä.

 

NEITSYT
Saat tilaisuuden olla esillä ja loistaa. Älä jätä lupaavaa mahdollisuutta käyttämättä. Unohda pelkosi ja lähde kokeilemaan.

 

VAAKA
Juttele samanhenkisten ihmisten kanssa. Saat oikeanlaisesta seurasta inspiraatiota ja hyvää palautetta. Päivä antaa sinulle rohkeutta jatkaa eteenpäin.

 

SKORPIONI
Älä hukkaa motivaatiotasi tärkeällä hetkellä. Tänään on parasta pitää tunteet ja työelämä selkeästi erillään. Velvollisuudet menevät kaiken muun edelle.

 

JOUSIMIES
Ota rauhallisesti ja käsittele yksi asia kerrallaan pois päiväjärjestyksestä. Kaoottinen aikataulu ei tee sinulle hyvää. Kuuntele itseäsi ja etene omassa rytmissäsi.

 

KAURIS
Kaikki epätavallinen vetää sinua tänään puoleensa. Luvassa on merkittäviä muutoksia, jotka koskettavat myös sinua. Osut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

 

VESIMIES
Puuhaa rakkaan harrastuksen parissa. Itseluottamuksesi hyötyisi pienestä nostatuksesta. Ilmassa on romantiikka.

 

KALAT
Olet herkällä tuulella. Pidä varasi, sillä joku saattaa yrittää hyötyä mielentilastasi. Mieti, mitä itse toivot tulevalta.

 

OINAS
Tänään sinun kannattaa lähteä ihmisten pariin. Päivä tuo elämääsi kiinnostavan tarjouksen. Kuuntele ehdotus loppuun asti ennen kommentoimista.

 

HÄRKÄ
Lähesty hienovaraisesti vaikeaa puheenaihetta. Käytä päätäsi ja jätä tunteenpurkaukset vähemmälle. Vältät siten turhan draaman.

 

KAKSONEN
Panosta viihtyisään kotiin. Tarvitset paikan, jossa vietät mielelläsi aikaa ja rauhoitut. Älä suostu riskialttiiseen ehdotukseen.

 

RAPU
Tukeudu ystävän apuun hankalassa tilanteessa. Neuvoja löytyy myös menneisyyden kokemuksistasi. Älä ota ylimääräisiä paineita ympäristöstäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.