Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Älä kuuntele kritiikkiä liian vakavissasi. Luota vaistoosi ja tee omaa juttuasi riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat.

Kaksonen

Kerro ideoistasi ystäville ja perheellesi. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä. Hae taustatukea ihmisistä, jotka uskovat sinuun.

Rapu

On hyvä aika aloittaa uusi harrastus. Luovuutesi on nyt huipussaan. Tapaat ihmisen, joka tekee sinuun suuren vaikutuksen.

Leijona

Perheenjäsen voi aiheuttaa sinulle tänään huolta. Kohtaat vastalauseita, ellet ota kaikkien mielipiteitä huomioon päätöksiä tehdessäsi.

Neitsyt

Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla sinulle avuksi. Sinun ei kannata jäädä yksin pulmiesi keskelle. Läheistesi tuki auttaa sinut yli haasteista. 

Vaaka

Muutoksia on luvassa. Sinulla on mahdollisuus edetä asioissa, jos rohkeutesi riittää. Ota selvää yksityiskohdista.

Skorpioni

Älä tee hätiköityä päätöstä. Anna itsellesi aikaa harkitsemiseen. Sinun on punnittava huolellisesti tilanteen hyviä ja huonoja puolia.

Jousimies

Pidä raha-asiasi omana tietonasi. Huonosti muotoiltu kommentti saattaa satuttaa läheistäsi. Ole valmis korjaamaan väärinkäsitys.

Kauris

Ihmissuhteet vaativat nyt aikaa ja panostusta. Perheesi on etusijalla. Ratko läheistesi avulla tulevaisuuteen liittyviä huolia.

Vesimies

Sinulla riittää tänään energiaa. Vietä päivän päätteeksi aikaa omissa oloissasi. Pitkä kävelylenkki selvittää ajatuksia.

Kalat

Suunnittele päiväsi huolellisesti. Ilman tarkkoja aikatauluja et pääse kovin pitkälle. Perhe vie nyt huomiosi.

Oinas

Olosi voi olla tänään rauhaton. Tarvitset muutoksia. Uudistukset kotona tekisivät hyvää, jos budjettisi kestää ne.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.