Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Pysyttele kaukana negatiivisista ihmisistä. Etsi itsellesi seuraa, jossa voit nauttia elämästä täysin siemauksin. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat vahvuutesi.

 

HÄRKÄ
Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Hän on kanssasi sanoilla linjoilla, ja voitte saada aikaan jotain ainutlaatuista. Pidä huoli siitä, etteivät yksityisasiasi lähde leviämään.

 

KAKSONEN
Suojele itseäsi turhilta harmeilta. Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa ja tutustu heihin rauhassa. Kohtuuden rajoissa pysyminen säästää sinut paljolta.

 

RAPU
Älä päästä stressiä niskan päälle. Selvitä tunnesotkut nopeasti ja yritä löytää kaikkia miellyttävä ratkaisu. Romantiikka tekee hyvää itsetunnollesi.

 

LEIJONA
Kokeile jotain uutta. Tänään sinulla on hyvä tilaisuus tavata kiinnostavia ihmisiä. Erilaiset taustat ja näkemykset tuovat elämääsi raikkaita tuulia.

 

NEITSYT
Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Varaudu siihen, että tunteet kuumenevat kotona. Ylireagointia kannattaa välttää viimeiseen asti.

 

VAAKA
Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Ota mielikuvituksesi käyttöön ja etsi uudenlaista ratkaisua vanhaan ongelmaan. Luovuudella pääset pitkälle.

 

SKORPIONI
Suuntaa kohti haasteita pää pystyssä. Ilmassa on tervetullutta romantiikkaa. Rakkauselämäsi elpyminen tekee ihmeitä hyvinvoinnillesi.

 

JOUSIMIES
Joku antaa sinulle väärää tietoa. Pidä lippu korkealla ja seuraa omaa polkuasi välittämättä ympäristön hyörinästä. Aikatauluista päätät sinä.

 

KAURIS
Pidä mielessä menneisyyden tapahtumat. Ota kokemuksesi hyötykäyttöön, niin ovia alkaa avautua. Luota itseesi, sillä muiden varaan ei kannata laskea.

 

VESIMIES
Ota yhteyttä vanhaan kaveriin. On hyvä hetki laajentaa ystäväpiiriäsi ja kalastella uusia kontakteja. Muistot nousevat pintaan ja lämmittävät mieltä.

 

KALAT
Pidä silmällä tavaroitasi tänään. Pysyttele hiljaa salaisuuksista, sillä jutut leviävät nopeasti. Väärinkäsityksiä voi syntyä tänään helposti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.