Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Saat ympäriltäsi apua ja kannustusta. Sinun ei tarvitse kantaa koko maailman huolia harteillasi. Jaa taakka muiden kanssa ja päästä itsesi helpommalla.

 

OINAS
Pysy poissa tunteikkaan kaverin tieltä. Tarjoa apuasi, sillä ystävällinen eleesi ei jää huomaamatta. Pääset itsekin hyviä harppauksia asioissa eteenpäin.

 

HÄRKÄ
Ole kriittinen. Tutki saamasi ehdotukset läpi tarkasti ennen kuin suostut mihinkään. Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi tärkeällä hetkellä.

 

KAKSONEN
Tartu haasteisiin pelkäämättä. Älä anna kenenkään muun sanella sinulle, kuinka sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä langat omissa käsissäsi.

 

RAPU
Kiinnostava tarjous voi muuttaa työelämäsi kulkua. On aika harkita vakavasti tyystin erilaisen projektin aloittamista. Vaihtelu virkistää sinua huomattavasti.

 

LEIJONA
Saatat joutua hämmennyksen valtaan, jos vaihtoehtoja on liikaa. Valikoi tarkkaan, mitä haluat. Ajattele ennen kaikkea omaa parastasi.

 

NEITSYT
Saat hyviä muutoksia aluilleen, jos osaat hakeutua oikeaan seuraan. Kerro ajatuksistasi muille, sillä tarvitset taustatukea. Uskalla erottua joukosta.

 

VAAKA
Tänään sinun on parasta olla toiminnan keskipisteessä. Älä jää yksin, vaan suuntaa ihmisten pariin. Uusi tuttavuus voi muuttaa elämäsi.

 

SKORPIONI
Mielihalujesi toteuttaminen ja läheisesi auttaminen tuntuvat vaikealta yhtälöltä. Älä menetä toivoasi, sillä ratkaisu saattaa löytyä yllättävän nopeasti.

 

JOUSIMIES
Haali kaikki saatavilla oleva tieto kokoon. Älä kasaa itsellesi paineita, vaan toimi intuitiosi mukaan. Muutoksia on nyt tehtävä.

 

KAURIS
Älä anna epävarmuuden ottaa valtaa. Ole oma-aloitteinen ja ota asioista selvää itse. Luvassa on yllätyksiä, jotka pakottavat sinut sopeutumaan nopeasti.

 

VESIMIES
Pysyttele etäällä riidanhaluisesta ihmisestä. Pidä rauha maassa ja keskity kehittämään omia projektejasi toivottuun suuntaan. Uudet tuulet puhaltavat.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.