Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jos sinulla on tarpeeksi uskoa omiin kykyihisi ja rohkeutta edetä uuteen suuntaan, voit saavuttaa tavoitteesi jo tänään. Älä piilottele taitojasi.

Jousimies

Varo suhtautumasta välinpitämättömästi omaan turvallisuuteesi. Huoleton asenne saattaa yllättäen kostautua. Noudata huolella kaikkia ohjeita ja sääntöjä.

Kauris

Eräs henkilö yrittää tänään puuttua liikaa päätöksiisi. Sinun kannattaa olla tarpeeksi tiukkana hänen suhteensa. Liiallinen kiltteys on nyt haitaksi.

Vesimies

Älä anna rahaa tai tavaroita lainaksi. Tulet saamaan lupauksia, jotka eivät todellisuudessa pidä. Varovaisuus on nyt paikallaan.

Kalat

Epävarmuus kalvaa tänään mieltäsi. Olet avoimen ja rehellisen keskustelun tarpeessa. Valitse kuitenkin huolella, kenelle uskoudut.

Oinas

Tänään on mainio siivous- ja kodinraivauspäivä. Sen lisäksi, että hankkiudut eroon ylimääräisestä tavarasta, yritä myös päästä eroon turhista ajatuksista. Unohda menneet pettymykset ja keskity onnistumisiin.

Härkä

Älä levittele rahojasi ja taloudellisia tietojasi liian julkisesti. Rahat ja luottokortin numerot kannattaa tänään pitää visusti tallessa.

Kaksonen

Sinulla on hämmästyttävä kyky suostutella läheisesi käyttäytymään mielesi mukaan. Varo kuitenkaan kaunistelemasta asioita liikaa saadaksesi muut puolellesi.

Rapu

Älä lupaudu tekemään asioita, joiden suhteen tunnet olosi epävarmaksi. Seuraa vaistoasi ja toimi omien mieltymyksiesi mukaan.

Leijona

Joskus paras taktiikka on antaa jokaisen valita vapaasti oma tapansa toimia. Älä määräile liikaa vaan anna läheisillesi vapaat kädet.

Neitsyt

Jokin kotia tai asumista koskeva muutos saattaa vaikuttaa haasteelliselta. Ennen pitkää huomaat sen olevan kuitenkin itsellesi eduksi.

Vaaka

Viehätysvoimasi on tänään huipussaan. Astu rohkeasti tilaisuuden keskipisteeseen ja käytä karismaasi hyväksi saadaksesi haluamasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!