Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jos sinulla on tarpeeksi uskoa omiin kykyihisi ja rohkeutta edetä uuteen suuntaan, voit saavuttaa tavoitteesi jo tänään. Älä piilottele taitojasi.

Jousimies

Varo suhtautumasta välinpitämättömästi omaan turvallisuuteesi. Huoleton asenne saattaa yllättäen kostautua. Noudata huolella kaikkia ohjeita ja sääntöjä.

Kauris

Eräs henkilö yrittää tänään puuttua liikaa päätöksiisi. Sinun kannattaa olla tarpeeksi tiukkana hänen suhteensa. Liiallinen kiltteys on nyt haitaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Älä anna rahaa tai tavaroita lainaksi. Tulet saamaan lupauksia, jotka eivät todellisuudessa pidä. Varovaisuus on nyt paikallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Epävarmuus kalvaa tänään mieltäsi. Olet avoimen ja rehellisen keskustelun tarpeessa. Valitse kuitenkin huolella, kenelle uskoudut.

Oinas

Tänään on mainio siivous- ja kodinraivauspäivä. Sen lisäksi, että hankkiudut eroon ylimääräisestä tavarasta, yritä myös päästä eroon turhista ajatuksista. Unohda menneet pettymykset ja keskity onnistumisiin.

Härkä

Älä levittele rahojasi ja taloudellisia tietojasi liian julkisesti. Rahat ja luottokortin numerot kannattaa tänään pitää visusti tallessa.

Kaksonen

Sinulla on hämmästyttävä kyky suostutella läheisesi käyttäytymään mielesi mukaan. Varo kuitenkaan kaunistelemasta asioita liikaa saadaksesi muut puolellesi.

Rapu

Älä lupaudu tekemään asioita, joiden suhteen tunnet olosi epävarmaksi. Seuraa vaistoasi ja toimi omien mieltymyksiesi mukaan.

Leijona

Joskus paras taktiikka on antaa jokaisen valita vapaasti oma tapansa toimia. Älä määräile liikaa vaan anna läheisillesi vapaat kädet.

Neitsyt

Jokin kotia tai asumista koskeva muutos saattaa vaikuttaa haasteelliselta. Ennen pitkää huomaat sen olevan kuitenkin itsellesi eduksi.

Vaaka

Viehätysvoimasi on tänään huipussaan. Astu rohkeasti tilaisuuden keskipisteeseen ja käytä karismaasi hyväksi saadaksesi haluamasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla