Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jos sinulla on tarpeeksi uskoa omiin kykyihisi ja rohkeutta edetä uuteen suuntaan, voit saavuttaa tavoitteesi jo tänään. Älä piilottele taitojasi.

Jousimies

Varo suhtautumasta välinpitämättömästi omaan turvallisuuteesi. Huoleton asenne saattaa yllättäen kostautua. Noudata huolella kaikkia ohjeita ja sääntöjä.

Kauris

Eräs henkilö yrittää tänään puuttua liikaa päätöksiisi. Sinun kannattaa olla tarpeeksi tiukkana hänen suhteensa. Liiallinen kiltteys on nyt haitaksi.

Vesimies

Älä anna rahaa tai tavaroita lainaksi. Tulet saamaan lupauksia, jotka eivät todellisuudessa pidä. Varovaisuus on nyt paikallaan.

Kalat

Epävarmuus kalvaa tänään mieltäsi. Olet avoimen ja rehellisen keskustelun tarpeessa. Valitse kuitenkin huolella, kenelle uskoudut.

Oinas

Tänään on mainio siivous- ja kodinraivauspäivä. Sen lisäksi, että hankkiudut eroon ylimääräisestä tavarasta, yritä myös päästä eroon turhista ajatuksista. Unohda menneet pettymykset ja keskity onnistumisiin.

Härkä

Älä levittele rahojasi ja taloudellisia tietojasi liian julkisesti. Rahat ja luottokortin numerot kannattaa tänään pitää visusti tallessa.

Kaksonen

Sinulla on hämmästyttävä kyky suostutella läheisesi käyttäytymään mielesi mukaan. Varo kuitenkaan kaunistelemasta asioita liikaa saadaksesi muut puolellesi.

Rapu

Älä lupaudu tekemään asioita, joiden suhteen tunnet olosi epävarmaksi. Seuraa vaistoasi ja toimi omien mieltymyksiesi mukaan.

Leijona

Joskus paras taktiikka on antaa jokaisen valita vapaasti oma tapansa toimia. Älä määräile liikaa vaan anna läheisillesi vapaat kädet.

Neitsyt

Jokin kotia tai asumista koskeva muutos saattaa vaikuttaa haasteelliselta. Ennen pitkää huomaat sen olevan kuitenkin itsellesi eduksi.

Vaaka

Viehätysvoimasi on tänään huipussaan. Astu rohkeasti tilaisuuden keskipisteeseen ja käytä karismaasi hyväksi saadaksesi haluamasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.