Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Yllättävä tapaaminen sekoittaa päiväsi kulkua. Tapahtumat saavat uudet suunnan. Mieti menneisyyttä ja yritä välttää aiemmin tekemiäsi virheitä.

VAAKA
Avaa suusi ja tarjoa neuvojasi ihmiselle, joka on niiden tarpeessa. Kokemuksesi voivat olla avuksi monille. Näkemyksiesi jakaminen kannattaa.

SKORPIONI
Pidä henkilökohtaiset ongelmat omana tietonasi. Niiden julkistaminen työpaikalla ei johda mihinkään hyvään. Keskity olemaan tehokas ja hoida omat asiasi vapaa-ajalla.

JOUSIMIES
Pysy asiallisena joka tilanteessa. Tunnollisuudellasi ja rehellisyydellä keräät pisteitä. Erottele työ ja huvi toisistaan.

KAURIS
Tarkkaile rahatilannettasi. Ole valmis tekemään jotain konkreettista heti, kun saat tilaisuuden. Hallitse hermosi ja pidä oma linjasi.

VESIMIES
Sinulla on vastaukset kaikkeen. Löydät helposti ratkaisuja kysymyksiin, ja muut kääntyvät puoleesi avun tarpeessa. Älä anna heidän kuormittaa sinua liikaa.

KALAT
Omista aikaasi tärkeälle asialle. Vilpittömyytesi tekee vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin. Ole valmis kehittämään itseäsi nyt, kun se on mahdollista.

OINAS
Päivä sisältää hauskanpitoa. Ystävien tapaaminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen kuuluvat ohjelmaan. Persoonallisuutesi vetää väkeä puoleensa.

HÄRKÄ
Et näe omaa tilannettasi selkeästi. Älä etsi syyllisiä ympäriltäsi ennen kuin selvität faktat itsellesi. Äkkipikainen käytös tietää ongelmia.

KAKSONEN 
Tee parhaasi ollaksesi avuksi vanhemmalle sukulaiselle tai kaverille. Ystävällisyytesi ei jää muilta huomaamatta. Eleesi palkitaan ennemmin tai myöhemmin.

RAPU
Älä anna laiskan olon sekoittaa aikataulujasi. Hoida velvollisuutesi kaikesta huolimatta. Olisi virhe pettää muiden odotukset.

LEIJONA
Et ehdi kaikkialle tänään. Laadi suunnitelma ja hoida asiat tärkeimmästä aloittaen. Pettymyksiä on luvassa, jos yrität puskea liian kauas.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.