Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Avoin mieli on paras tapa saada päivästä arvokkaita kokemuksia irti. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajateltavaa ja inspiraatiota. On aika säätää hieman elämänasennettasi.

 

LEIJONA

Anna asioiden edetä omalla painollaan. Tapahtumat pääsevät eteenpäin, vaikka et ottaisi tilanteesta stressiä. Vältä muiden ongelmiin sekaantumista.

 

NEITSYT

Sinulla riittää hyviä ideoita, jotka sinun tulisi jakaa lähipiirisi kanssa. Kerro ajatuksistasi ja ota vastaan rakentavaa kritiikkiä. Yhdessä pääsette parhaimpiin tuloksiin.

 

VAAKA

Ota opiksi kokemuksistasi. Kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä tänään, etkä voi sille mitään. Päivä kysyy uskallusta ja itsenäisiä päätöksiä.

 

SKORPIONI

Päivä on tapahtumarikas ja mieleenpainuva. Anna luovuutesi kukkia ja lähde toteuttamaan pitkäaikaista haavettasi. Tärkeintä on hetkessä eläminen.

 

JOUSIMIES

Sinulle ei anneta tänään paljon vaihtoehtoja. Ota rauhallisesti ja selvitä tilanne järkiajattelulla. Massan sokea seuraaminen tuskin on oikea ratkaisu.

 

KAURIS

Pelastat läheisesi päivän olemalla läsnä ja tarjoamalla apua vaikealla hetkellä. Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Älä epäröi näyttää paloasi rakastamiasi asioita kohtaan.

 

VESIMIES

Tarkastele kriittisin silmin tilannettasi. Maineesi on suojelemisen arvoinen, joten korjaa syntynyt väärinkäsitys. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

KALAT

Olet huomion keskipiste tänään. Ole tarkkana paikasta toiseen liikkuessasi, sillä myöhästely on todennäköinen kiusa. Anna läheisillesi aikaasi ja ole läsnä hetkessä.

 

OINAS

Älä levittele henkilökohtaisia juttuja ympäriinsä. Salamyhkäisyys on tänään fiksuin veto. Vetäydy miettimään tulevaa ja tee ratkaisuja vasta sitten, kun olet niistä varma.

 

HÄRKÄ

Vaihtelu virkistää. Käy tapaamassa vanhaa ystävää tai lähde spontaanille reissulle uuteen ympäristöön. Romantiikka on hyvässä nosteessa.

 

KAKSONEN

Päätökset voivat olla tänään vaikeita. Jos dilemma tuntuu toivottomalta, lykkää ratkaisua suosiolla myöhemmäksi. Pidä tauko kaikesta ja mieti vielä vaihtoehtojasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.