Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN
Selvitä asiat perusteellisesti. Uteliaisuus kannattaa, joten kysele mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon päätöksiä tehdäksesi.

 

RAPU
Ohjaa energiasi hyödylliseen käyttöön. Tunteesi ovat pinnassa, mikä voi olla hyvä juttu luovan työn parissa. Kotona on odotettavissa muutoksia.

 

LEIJONA
Älä anna tunnemyrskyjen sekoittaa päivääsi. Tänään on oltava keskittynyt ja tehokas, jotta pääsisit asioissa eteenpäin. Pyydä apua luotettavalta ihmiseltä.

 

NEITSYT
On aika käydä läpi selvittämättä jääneitä asioita. Puhu fiksusti ja harkitusti. Rauhallisuus niittää sinulle hyvää mainetta.

 

VAAKA
Keskity hyvinvointiisi. Korjaa pieniä asioita rutiineissasi parempaan suuntaan. Stressi nakertaa jaksamistasi, ellet tee asialle jotain.

 

SKORPIONI
Tee asiat uudella tavalla ja erotu joukosta. Lähipiirissäsi voi olla kireä tunnelma, jos joku kokee jäävänsä liian vähälle huomiolle.

 

JOUSIMIES
Panosta työhön ja näytä, että olet luotettava. Älä jätä puolitiehen aloittamaasi projektia. Määrätietoisuus on kaiken avain.

 

KAURIS
Vietä mahdollisimman paljon aikaa perheen kanssa. Sukupolvien kohtaaminen tuo elämääsi paljon hyvää. Voit vähentää rahanmenoa muutamalla fiksulla liikkeellä.

 

VESIMIES
Panosta kotiisi tänään. On tärkeää, että viihdyt asuinympäristössäsi. Joku houkuttelee sinua kelkkaansa katteettomilla lupauksilla.

 

KALAT
Pidä käytännön asiat kunnossa. On hyvä hetki selvittää paperihommia ja päivittää korjaamista vaativat yksityiskohdat. Kieltäydy liian korkeista vaatimuksista.

 

OINAS
Sopeudut nopeasti uusiin tilanteisiin ja pystyt luovimaan tiesi eteenpäin joka käänteestä. Se tekee vaikutuksen ihmisiin. Ilmassa voi olla myös kateutta.

 

HÄRKÄ
Vedät paljon huomiota puoleesi. Tarkkanäköisyytesi on tänään hyödyksi. Lähde lyhyelle reissulle saadaksesi uutta ajateltavaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.