Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ulospäinsuuntautuneisuutesi on valttisi tänään. Menevä asenne vetää ihmisiä puoleensa ja herättää kiinnostusta. Eteesi avautuu odottamattomia tilaisuuksia.

 

KAKSONEN

Tarjoa apuasi tarvitsevalle, mutta muista pitää huolta myös omista asioistasi. Kenenkään ei pidä käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Panosta vakaaseen tulevaisuuteen.

 

RAPU

Vietä aikaa hyvien ystävien seurassa. On hyvä hetki tavata ihmisiä, joiden kanssa et ole usein yhteydessä. Romantiikka lisää kierroksia päivääsi.

 

LEIJONA

Älä ole liian päällekäyvä, sillä muut saattavat pelästyä asennettasi. Rauhoittele hermoiluun taipuvaista ihmistä. Tarvitset määrätietoisuutta eteenpäin päästäksesi.

 

NEITSYT

Löydät ihmisen, jonka kanssa intressit kohtaavat. Saat hänestä taustatukea, jos olet ajamassa sinulle tärkeää asiaa. Voimien yhdistäminen on loistoidea.

 

VAAKA

Uudet ystävyydet ja kontaktit tuovat iloa päivääsi. Niistä on myös konktreettista hyötyä tulevan kannalta. Seiso sanojesi takana ja usko asiaasi.

 

SKORPIONI

Kerro ideoistasi, jotta ne eivät jäisi vain teoriatasolle. Joku tarjoaa apuaan tai ehdottaa yhteistyötä. Tartu tilaisuuteen ja katso mihin se johtaa.

 

JOUSIMIES

Pysyt turvallisilla vesillä, jos et lankea liioitteluun. Älä esitä muuta kuin olet, niin teet parhaan mahdollisen vaikutuksen. Pidä tunteesi hallinnassa.

 

KAURIS

On hyvä hetki haaveilla ja laatia suunnitelmia rakkaasi kanssa. Luota tarkkaan intuitioosi ja anna sen johdattaa sinua. Rakkauselämäsi kiittää sinua siitä.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkasti. Toiminnan aika on vasta sitten, kun tiedät enemmän. Kiinnitä huomiosi yksityiskohtiin, sillä kaikki olennainen piilee niissä.

 

KALAT

Levoton olosi ei helpotu, jos joustat kohtuuttomien vaatimusten edessä. Pidä puoliasi ja kieltäydy, jos meno ei sovi sinulle. Voit sulkea korvasi kritiikiltä.

 

OINAS

Otollinen rahantekomahdollisuus osuu kohdallesi. Toivota muutokset tervetulleiksi elämääsi. Nyt ei ole aika tyytyä keskinkertaisiin ratkaisuihin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.