Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Voit vaikuttaa asioihin avaamalla suusi. Muutokset ovat tervetulleita. Menneiden perään ei kannata haikailla.

Kaksonen

Vaistosi ei johda sinua harhaan. Nyt on aika toimia, jos haluat nähdä asioissa muutoksia. Älä muuta suunnitelmiasi vain ollaksesi muille mieliksi.

Rapu

Omalaatuisuutesi tekee vaikutuksen uuteen ihmiseen. Päivä voi olla alku lupaavalle romanssille. Anna karismasi loistaa.

Leijona

Kaikki on nyt kiinni itsestäsi. Perhe ja ystävät voivat antaa arvokkaita neuvoja, mutta lopullinen päätös on sinun vastuullasi.

Neitsyt

Kaipaat piristystä. Tee jotain yllättävää. Ehdota läheisillesi lyhyttä reissua tai ota yhteyttä vanhaan ystävään. 

Vaaka

Älä vertaa itseäsi muihin. Pidä kiinni omista periaatteistasi. Panostuksesi ei jää muilta huomaamatta.

Skorpioni

Usko itseesi. Älä anna kenenkään manipuloida mielipiteitäsi. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi.

Jousimies

Älä tuomitse muiden mielipiteitä. Suvaitsevaisuus on tänään tärkeää. Ehdotusten joukossa on harkitsemisen arvoisia ideoita.

Kauris

Sinulla on nyt paljon vaihtoehtoja. Älä sulje silmiäsi tosiasioilta. On aika vaihtaa suuntaa.

Vesimies

Sinun ei kannata yrittää miellyttää ketään. Teet parhaan vaikutuksen olemalla luonnollinen. Älä erehdy leveilemään saavutuksillasi.

Kalat

Koet tänään lieviä pettymyksiä. Siivousurakka tai urheileminen selvittää ajatuksiasi. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

Oinas

Rakkauselämässäsi tapahtuu tällä hetkellä paljon. Kiinnostava ihminen on ilmestynyt elämääsi. On aika suunnitella tulevaisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.