Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkea yksin. Pyydä reilusti apua, kun siltä tuntuu. Puhalla muiden kanssa yhteen hiileen ja pidä hauskaa.

 

HÄRKÄ
Tartu loistavaan tilaisuuteen, joka osuu tiellesi. On aika satsata kaikki peliin ja olla parhaimmillasi. Saat tarvitsemasi potkun eteenpäin päästäksesi.

 

KAKSONEN
Saatat tuntea houkutusta epäreilujen keinojen käyttämiseen. Tunne-elämäsi on sotkuista tällä hetkellä. Muutokset kannattaa aloittaa katsomalla peiliin.

 

RAPU
Tunnusta itsellesi, mihin pystyt ja missä rajasi menevät. On aika puskea hieman pidemmälle. Maiseman vaihtaminen kirkastaa ajatuksesi.

 

LEIJONA
Tunnet vetoa sinne, missä tapahtuu. Ota energiasi hyötykäyttöön ja suuntaa täysillä kohti haasteita. Kilpailuhenkisyydestä on tänään apua.

 

NEITSYT
Käy läpi vaihtoehtojasi. Sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta, jota ei kannata päästää livahtamaan ohi. On tärkeää, että olet valppaana joka hetki.

 

VAAKA
Mielesi on korkealla ja herättää positiivista huomiota. Ole kiinnostunut ihmisistä ympärilläsi. Ilman määrätietoista otetta et pääse pitkälle suunnitelmissasi.

 

SKORPIONI
Vältät pahan virheen, jos onnistut pitämään tunteesi hallinnassa. Mustasukkaisuus aiheuttaa helposti draamaa. Älä anna mielikuvituksesi laukata.

 

JOUSIMIES
Lähistöllä on joku, jolla ei ole täysin rehelliset aikeet suhteesi. Pidä varasi, jos joku vaikuttaa olevan valmis mihin tahansa sinua suostutellessaan.

 

KAURIS
Vanhan tutun kohtaaminen avaa sinulle uusia maailmoja. Tartu kiinni annettuun tilaisuuteen, joka voi viedä pitkälle. Etsi seuraasi sinua inspiroivia ihmisiä.

 

VESIMIES
Sinulla pysyy helposti hallussa astetta mutkikkaampikin kuvio. Tunnut ehtivän tänään kaikkialle. Rahatilanteesi saa lupaavan käänteen, mitä sietää juhlia.

 

KALAT
Romantiikka on tänään etusijalla. Älä kanna huolta siitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Voit päästä tänään merkittävän askeleen eteenpäin ihmissuhderintamalla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.