Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Ota tänään hermolomaa. Omista aikaa ainoastaan olemiselle ja mietiskelylle. Hyvä musiikki ja lukeminen tekevät ihmeitä.

Härkä

Maineesi voi olla uhattuna, jos et selvitä muutamaa väärinkäsitystä. Ole johdonmukainen ja pysyttele faktoissa, jos joudut väittelyyn.

Kaksonen

Joku yrittää päästä juttelemaan kanssasi. Anna hänelle tilaisuus tutustua sinuun. Kyseessä voi olla potentiaalinen ihailija.

Rapu

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Et saa mitään aikaan, jos et osaa valita selkeää suuntaa. Joustavuus on tänään tärkeää.

Leijona

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Älä tyydy enää vain haaveilemaan, vaan vauhdita asioita. Mielialasi kohenee, kun alat hommiin.

Neitsyt

Sinulla on vilkas mielikuvitus, mikä kannattaa hyödyntää tänään. Ideastasi voi kasvaa suuri menestys, jos se toteutetaan oikein.

Vaaka

Luvassa on romantiikkaa. Nyt on aika avata keskustelu sinulle tärkeästä aiheesta. Saat helposti tänään tahtosi läpi.

Skorpioni

Ole tarkkana siitä, kenelle uskoudut. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään ja loukata tunteitasi pahasti, ellet pidä varaasi.

Jousimies

Vietä aikaa ihmisten ympäröimänä. Loistat päästessäsi tutustumaan uusiin asioihin. Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi.

Kauris

Sinulla on paljon sanottavaa. Yritä olla riitaantumatta vaikean puheenaiheen vuoksi. Opit eniten kuuntelemalla.

Vesimies

Voi olla, että solmit tänään uuden ystävyyden. Ihmiset kerääntyvät seuraasi ja haluavat tutustua sinuun paremmin. Anne heille tilaisuus siihen.

Kalat

Kerää voimasi. Sinun on tartuttava toimeen heti, jos haluat asioiden muuttuvan. Aloita puhtaalta pöydältä.