Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Ota tänään hermolomaa. Omista aikaa ainoastaan olemiselle ja mietiskelylle. Hyvä musiikki ja lukeminen tekevät ihmeitä.

Härkä

Maineesi voi olla uhattuna, jos et selvitä muutamaa väärinkäsitystä. Ole johdonmukainen ja pysyttele faktoissa, jos joudut väittelyyn.

Kaksonen

Joku yrittää päästä juttelemaan kanssasi. Anna hänelle tilaisuus tutustua sinuun. Kyseessä voi olla potentiaalinen ihailija.

Rapu

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Et saa mitään aikaan, jos et osaa valita selkeää suuntaa. Joustavuus on tänään tärkeää.

Leijona

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Älä tyydy enää vain haaveilemaan, vaan vauhdita asioita. Mielialasi kohenee, kun alat hommiin.

Neitsyt

Sinulla on vilkas mielikuvitus, mikä kannattaa hyödyntää tänään. Ideastasi voi kasvaa suuri menestys, jos se toteutetaan oikein.

Vaaka

Luvassa on romantiikkaa. Nyt on aika avata keskustelu sinulle tärkeästä aiheesta. Saat helposti tänään tahtosi läpi.

Skorpioni

Ole tarkkana siitä, kenelle uskoudut. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään ja loukata tunteitasi pahasti, ellet pidä varaasi.

Jousimies

Vietä aikaa ihmisten ympäröimänä. Loistat päästessäsi tutustumaan uusiin asioihin. Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi.

Kauris

Sinulla on paljon sanottavaa. Yritä olla riitaantumatta vaikean puheenaiheen vuoksi. Opit eniten kuuntelemalla.

Vesimies

Voi olla, että solmit tänään uuden ystävyyden. Ihmiset kerääntyvät seuraasi ja haluavat tutustua sinuun paremmin. Anne heille tilaisuus siihen.

Kalat

Kerää voimasi. Sinun on tartuttava toimeen heti, jos haluat asioiden muuttuvan. Aloita puhtaalta pöydältä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.