Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ole valmis mukautumaan uusiin tilanteisiin. Hankala ihminen saattaa tuoda mutkia matkaan keskelle suunnitelmiasi. Älä usko tyhiin lupaksiin.

 

RAPU

Anna mielikuvituksesi lentää ja tarjoa ideoitasi anteliaasti ympärillesi. Uusia mahdollisuuksia avautuu sinulle. Älä anna kateuden jarruttaa menoasi.

 

LEIJONA

Näyttämällä esimerkkiä pääset pitkälle. Keskity tekemään neuvojen antamisen sijaan. Auttaminen kuuluu tiiviisti päivän ohjelmaan.

 

NEITSYT

Rahatilanteesi kääntyy yllättäen lupaavaan suuntaan. Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Uskalla sanoa ei tarpeen tullen.

 

VAAKA

Viehätysvoimasi tekee vaikutuksen uusiin tuttaviin. Saat yllättävän ehdotuksen, jota ei kannata jättää huomiotta. Rakkauselämäsi saa lupaavan käänteen.

 

SKORPIONI

Valppautesi on sinulle eduksi tänään. Haistat nopeasti ilmassa leijuvat muutokset. Sinulla riittää virtaa, mikä tekee sinusta viehättävän muiden silmissä.

 

JOUSIMIES

Älä taivu paineiden alla. Sinun on luotettava itseesi riippumatta siitä, mitä muut ympärilläsi puuhaavat. Lähde liikkeelle omista toiveistasi.

 

KAURIS

Pidä huoli itsestäsi. Vältä pikaisten päätösten tekemistä erityisesti tunneasioissa. Älä luovu periaatteistasi haasteiden edessä.

 

VESIMIES

Tee kodistasi paikka, jossa vieraatkin viihtyvät. Lisää elämääsi romantiikkaa. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan.

 

KALAT

Pidä etäisyyttä liian vaativiin ihmisiin. Pysyttele seurassa, jossa sinun on helppo olla. Luota vaistoosi, joka ei johda sinua harhaan.

 

OINAS

Avaa ovi romantiikalle. Tunteet ovat tänään pinnassa, mikä ei ole huono juttu. Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan, niin saat paljon aikaiseksi.

 

HÄRKÄ

On aika jutella tulevaisuudesta. Kysy suoraan, mitä läheisesi odottavat. Yhdessä päädytte oikeisiin ratkaisuihin ja pääset askeleen lähemmäksi unelmiasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.