Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Väsymys saattaa iskeä tänään. Tee muutamia muutoksia ruokavalioosi. Elämäntyyliäsi säätelemällä voit paremmin.

Rapu

Olet luovassa vaiheessa. Lähde reissuun, jos se vain on mahdollista. Uusia ideoita ja ihmisiä virtaa elämääsi.

Leijona

Pidä tänään lupauksesi. On tärkeää, ettet luista velvollisuuksistasi. Joku lähelläsi ottaa itseensä, ellet kanna vastuutasi.

Neitsyt

Mene avuksi kaverille, joka on pulassa. Vapaaehtoinen uhrautuvaisuutesi ei jää muilta huomaamatta. Saat varteenotettavan tarjouksen.

Vaaka

Ole kärsivällinen, sillä muutosta tilanteeseen on tulossa. Etene rauhallisesti ja hätiköimättä kaikissa hankkeissasi. Valmistaudu kohtaamaan vastarintaa.

Skorpioni

Olet tyytymätön tilanteeseesi. Tee jotain radikaalia muuttaaksesi asioita. Palaa lähtöruutuun ja mieti, mistä haaveilet eniten tällä hetkellä.

Jousimies

Päivään sisältyy paljon odottamattomia tapahtumia. Luvassa on iloisia yllätyksiä. Tee parhaasi pysyäksesi vauhdissa mukana.

Kauris

Seurassasi on ihminen, joka saa sinusta parhaat puolesi esiin. Vietä hänen kanssaan mahdollisimman paljon aikaa. Suhteenne on kehittymässä uudelle tasolle.

Vesimies

Lähde tilanteesta, jossa olosi käy hankalaksi. Tiensä päähän tullut ihmissuhde aiheuttaa vain harmeja. Ole rehellinen itsellesi.

Kalat

Eräs hankkeistasi saa lupaavan käänteen. Luovuudella pääsee nyt pitkälle. Tapaat ihmisen, joka vetää sinua puoleensa jo ensihetkestä lähtien.

Oinas

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä. Tarvitset inspiraatiota, jota ei löydy tutusta ja turvallisesta arjesta. Etsi ennen kaikkea uusia haasteita.

Härkä

Ilmassa on rakkautta. On aika satsata kaikki peliin ja ottaa riskejä. Ota yhteyttä ihmiseen, jonka haluaisit osaksi tulevaisuuttasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.