Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Etene omassa tahdissasi ja anna myös muiden hoitaa asiansa kiireettä. Jos ryhdyt kritisoimaan, et säästy itsekään tiukalta palautteelta.

 

HÄRKÄ
Jaa ajatuksiasi muiden kanssa. Persoonallisuudesta on tänään vain hyötyä, joten ole oma itsesi. Juttele tärkeistä asioista kasvokkain.

 

KAKSONEN
Keskity raha-asioihin tänään. Jotain on tehtävä, jotta pääsisit vakaammalle pohjalle. Pidä pää kylmänä ihmissuhteissa.

 

RAPU
Anna tunteidesi näkyä. Kaikki muutokset eivät ole sinulle mieluisia, mutta sinun on otettava ne silti vastaan. Uusi tuttava yllättää sinut iloisesti.

 

LEIJONA
On hyvä hetki lähteä reissuun. Pidä korvat auki, sillä tarjolla on hyödyllistä tietoa. Ole valmis toimimaan, kun otollinen tilaisuus osuu kohdalle.

 

NEITSYT
Älä anna minkään pidätellä sinua. Yksityiskohdilla on väliä tänään. Vältä manipulointiin taipuvaisen ihmisen seuraa.

 

VAAKA
Kuuntele kohteliaasti kaikkien mielipiteitä. Sinun ei silti ole mikään pakko muuttaa suunnitelmiasi ollaksesi muille mieliksi. Sinulla on oikeus valita.

 

SKORPIONI
Ota yhteyttä vanhaan tuttuun. Tapaamisestanne muodostuu tärkeä hetki teille molemmille. Jännittävä tapahtumasarja saa siitä alkunsa.

 

JOUSIMIES
Joudut kieltäytymään houkuttelevasta tarjouksesta tänään. Lisää tilaisuuksia on luvassa. Ole kärsivällinen ja odota parempaa päivää.

 

KAURIS
Ongelmia on luvassa, jos et pysty joustamaan yhteisissä asioissa. Ole valmis puhaltamaan yhteen hiileen töissä ja kotona. Varaa aikaa myös itsellesi.

 

VESIMIES
Älä piilottele muiden varjossa. Innokkuutesi jää mieleen tapaamillesi ihmisille ja avaa sinulle paljon ovia. Ota vastuu muutoksista omassa elämässäsi.

 

KALAT
Etsi hyviä neuvoja ja tukea lähipiiristäsi. Ilmassa on romantiikkaa. On aika antaa parhaiden puoliesi näkyä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.