Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Puhu ääneen ajatuksistasi. Sinun ei kannata nyt pantata tunteitasi. Anna kaikkien nähdä mitä päässäsi liikkuu.

Härkä

Itsepäisyys ei ole sinulle eduksi. Yritä kuunnella muita ja olla joustava. Kerro oma mielipiteesi vain silloin, jos sitä kysytään.

Kaksonen

Ilmassa on rakkautta. On hyvä aika otta askel eteenpäin tärkeässä ihmissuhteessa. Sinun on turha pelätä sitoutumista luotettavaan ihmiseen.

Rapu

Ole itsenäinen kaikessa, mitä teet. Tänään sinun kannattaa luottaa vain itseesi. Asiat etenevät hitaasti, mikä saattaa koetella hermojasi.

Leijona

Ajatuksesi ovat tulevassa. Tee tarvittavat muutokset, jotta pääsisit etenemään toivomaasi suuntaan. Kukaan ei tee sitä puolestasi. 

Neitsyt

Piristy vähän. Älä ota kaikkea niin tosissasi. Hakeudu ystävien seuraan ja vietä välillä aikaa yhdentekevistä asioista juoruillen.

Vaaka

Käytä mielikuvitustasi. Tarvitset luovuutta löytääkseni ratkaisun ongelmaasi. Edessä voi olla yhteenotto perheenjäsenen kanssa.

Skorpioni

Sinulla on riittämiin energiaa. Uskalla silti sanoa ääneen, jos epäilet jaksamistasi. Sinun ei tarvitse olla porukan reippain tänään.

Jousimies

Sinulle on vaikea sanoa nyt ei. Kun saat päähäsi jotain, olet pysäyttämätön. Kova motivaatiosi vie sinut minne tahansa.

Kauris

Ole tarkkana sopiessasi päivämääristä. Väärinkäsityksiä voi syntyä tänään helposti. Tarkista kaikki kahteen kertaan, jotta välttyisit sotkuilta.

Vesimies

Saat nyt helposti uusia ystäviä ja solmit hyödyllisiä työkontakteja. Huolehdi verkostoistasi. Ne poikivat sinulle pian loistavan tilaisuuden.

Kalat

Älä ujostele. Olet tänään huomion keskipisteenä, mistä voi olla paljon hyötyä. Nauti kehuista, sillä olet ansainnut ne.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.