Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Epäröinti ja itsevarmuuden puute estävät sinua saamasta haluamaasi. Lopeta jahkailu ja toimi, sillä pelissä on nyt paljon.

Jousimies

Älä ota liikaa paineita muiden esittämistä vaatimuksista. Tee asiat omaan tahtiisi ja yritä keskittyä vain omien tavoitteidesi saavuttamiseen.

Kauris

Annat muille helposti turhan kylmän kuvan itsestäsi. Tänään on tärkeää, että otat muiden tunteet huomioon ja ajattelet järjen sijaan enemmänkin tunteella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Tänään kannattaa asettaa rima mahdollisimman korkealle. Älä tyydy keskinkertaiseen, sillä sinulla on nyt avaimet ykkössijaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Luvassa on vääristeltyä ja hataraa tietoa. Joudut olemaan aktiivinen saadaksesi selville asioiden oikean laidan.

Oinas

Jos tarvitset apua, käänny ulkopuolisen henkilön puoleen sukulaisten sijaan. Riippumaton ja puolueeton neuvonantaja on nyt tarpeen.

Härkä

Saatat joutua tahtojen taisteluun erään työtoverisi kanssa. Pidä kiinni faktoista ja varo suhtautumasta asioihin liian tunteellisesti.

Kaksonen

Älä käytä liikaa aikaa ystäväsi ongelmiin. Yletön avunanto saattaa nyt tehdä vain hallaa. Yritä auttamisen sijaan kannustaa ystävääsi hoitamaan asiansa itse.

Rapu

Saat tänään tilaisuuden lähestyä kiinnostuksesi kohdetta. Käytä se rohkeasti hyväksesi ja näytä hänelle parhain puolesi.

Leijona

Sinulta vaaditaan tänään ahkerointia, omistautumista ja sinnikkyyttä. Lopputulos on palkitseva, ja tulet todennäköisesti saamaan haluamasi.

Neitsyt

Suhtaudu suopeasti muiden ihmisten mielipiteisiin. On turha hermostua, jos asioita ei tehdä sinun tavallasi.

Vaaka

Älä lannistu saamastasi kritiikistä. Nyt ei ole oikea aika luovuttaa — päinvastoin. Näytä epäilijöille mihin pystyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla