Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jätät asiat turhan usein viime tippaan. Tänään kannattaa ennakoida ja olla etuajassa erään tehtävän suhteen.

Jousimies

Pitkäaikaiset erimielisyydet erään henkilön kanssa saattavat tänään purkautua rajusti. Yritä ottaa tilanne rauhallisesti ja käyttäytyä asiallisesti.

Kauris

Sinulla on tänään vaikeuksia pysyä lestissäsi. Yritä olla puuttumatta muiden suunnitelmiin ja tekemisiin. Omien asioidesi huolehtimisessa on nyt aivan riittävästi puuhaa.

Vesimies

Varo utelemasta ystäviltäsi liian henkilökohtaisia asioita etenkään muiden seurassa. Muista, että kaikki eivät halua olla yhtä avoimia kuin sinä.

Kalat

Negatiivinen asenteesi saattaa vaikuttaa kielteisesti urakehitykseesi. Kiinnitä huomiota sanavalintoihisi ja käytökseesi.

Oinas

Odottamattomat viivytykset saattavat pilata hyvät ideasi. Varaudu muutoksiin ja tee varasuunnitelmia.

Härkä

Älä yritä tehdä muihin vaikutusta rahalla. Hyvät teot ja oikea asenne tuovat sinulle tänään haluamasi.

Kaksonen

Kuuntele tarkkaan ympärilläsi käytäviä keskusteluja ja saamiasi neuvoja. Tarvitset paljon tietoa päätyäksesi oikeaan ratkaisuun.

Rapu

Älä epäröi delegoida osaa tehtävistäsi muille, jos aikataulusi tuntuvat pettävän. Ympärilläsi on paljon auttavia käsiä, joita kannattaa hyödyntää.

Leijona

Pidä osa suunnitelmistasi toistaiseksi salassa. Eräs henkilö saattaa yrittää omia ideasi, jos et ole varovainen.

Neitsyt

Ympärilläsi oleva hälinä ja kiire ovat vaarassa nostaa stressitasoasi luvattoman korkealle. Varaa aikaa myös levolle ja rentoutumiselle.

Vaaka

Valmistaudu tekemään suuria muutoksia elämääsi. Ota rohkeasti vastaan mielenkiintoinen tarjous, vaikka se tuntuukin pelottavalta.