Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jätät asiat turhan usein viime tippaan. Tänään kannattaa ennakoida ja olla etuajassa erään tehtävän suhteen.

Jousimies

Pitkäaikaiset erimielisyydet erään henkilön kanssa saattavat tänään purkautua rajusti. Yritä ottaa tilanne rauhallisesti ja käyttäytyä asiallisesti.

Kauris

Sinulla on tänään vaikeuksia pysyä lestissäsi. Yritä olla puuttumatta muiden suunnitelmiin ja tekemisiin. Omien asioidesi huolehtimisessa on nyt aivan riittävästi puuhaa.

Vesimies

Varo utelemasta ystäviltäsi liian henkilökohtaisia asioita etenkään muiden seurassa. Muista, että kaikki eivät halua olla yhtä avoimia kuin sinä.

Kalat

Negatiivinen asenteesi saattaa vaikuttaa kielteisesti urakehitykseesi. Kiinnitä huomiota sanavalintoihisi ja käytökseesi.

Oinas

Odottamattomat viivytykset saattavat pilata hyvät ideasi. Varaudu muutoksiin ja tee varasuunnitelmia.

Härkä

Älä yritä tehdä muihin vaikutusta rahalla. Hyvät teot ja oikea asenne tuovat sinulle tänään haluamasi.

Kaksonen

Kuuntele tarkkaan ympärilläsi käytäviä keskusteluja ja saamiasi neuvoja. Tarvitset paljon tietoa päätyäksesi oikeaan ratkaisuun.

Rapu

Älä epäröi delegoida osaa tehtävistäsi muille, jos aikataulusi tuntuvat pettävän. Ympärilläsi on paljon auttavia käsiä, joita kannattaa hyödyntää.

Leijona

Pidä osa suunnitelmistasi toistaiseksi salassa. Eräs henkilö saattaa yrittää omia ideasi, jos et ole varovainen.

Neitsyt

Ympärilläsi oleva hälinä ja kiire ovat vaarassa nostaa stressitasoasi luvattoman korkealle. Varaa aikaa myös levolle ja rentoutumiselle.

Vaaka

Valmistaudu tekemään suuria muutoksia elämääsi. Ota rohkeasti vastaan mielenkiintoinen tarjous, vaikka se tuntuukin pelottavalta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KALAT

Suuntaa katse tulevaan. Optimismi on nyt paras valttisi. Älä haaskaa aikaa synkistelyyn, vaan tee tarvittavat siirrot unelmasi saavuttaaksesi.

 

OINAS

Sinulla on energiaa tänään riittämiin. Suuntaa se oikeaan kohteeseen, sillä muuten saatat joutua vaikeisiin tilanteisiin. Liikunta on hyvä keino purkaa paineita.

 

HÄRKÄ

Pidä ajatuksesi itselläsi. Odottele, mihin tilanne ympärilläsi kehittyy. Älä paljasta herkkiä yksityisasioita liian laajalle yleisölle.

 

KAKSONEN

Älä hyppää uuteen seikkailuun alkuhuumasta sokaistuneena. Mieti tekojesi seurauksia ja odota rauhallisempaa hetkeä päätöksen tehdäksesi.

 

RAPU

Kaikki ei mene tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Varaudu henkisesti vastalauseisiin, sillä kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla.

 

LEIJONA

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Älä jätä jälkeesi sotkua. Ole rehellinen, kun perheenjäsen kysyy mielipidettäsi.

 

NEITSYT

Hetki ei ole otollinen suurille muutoksille kotona. Säästä tärkeät päätökset myöhemmäksi. Keskity haaveilemaan ja suunnittelemaan.

 

VAAKA

Positiivinen asenne tekee ihmeitä. Olet tänään tekemisissä pahantuulisen ihmisen kanssa. Oma panoksesi ratkaisee tilanteen.

 

SKORPIONI

Älä heittäydy liian vaativaksi. Saatat turhautua menoon nopeasti, jos asiat eivät etene. Anna silti jokaiselle tilaa ja harkitse sanojasi.

 

JOUSIMIES

Voit auttaa fiksuilla neuvoillasi tänään monia. Kunnioita silti jokaisen yksityisasioita tungettelematta liikaa. Ehdotuksiasi kyllä kuunnellaan.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassasi. Vielä ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Älä seuraa vahvaa persoonaa sokeasti, vaan tee omaa juttuasi.

 

VESIMIES

On aika haaveilla suuria. Vankka suunnitelma on kaiken hyvän alku. Pysyttele järkevissä luvuissa budjettia miettiessäsi.