Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA
Tarjoa neuvojasi, mutta anna muille vapaus tehdä omat päätöksensä. Sinulla on kädet täynnä hommaa jo itsesi kanssa. On aika tehdä terveellisiä elämäntapamuutoksia.

 

NEITSYT
Pidä sinulle uskotut salaisuudet. Löydät itsesi nopeasti ongelmista, jos lähdet levittelemään luottamuksellista tietoa. Kärsivällisyys on tänään tarpeen.

 

VAAKA
Ota hyvät ideat käyttöön. Nyt ei kannata piilotella muiden varjoissa. Luvassa on yllättäviä romantiikan tuulia.

 

SKORPIONI 
Pidä erityisen hyvää huolta terveydestäsi. Liikunta ja oikea ruokavalio ovat ensisijaisen tärkeitä. Ole suunnitelmallinen ja määrätietoinen tulevaisuutesi suhteen.

 

JOUSIMIES
Älä lupaa tyhjiä. Sitoutuminen kannattaa vasta sitten, kun tiedät varmasti pystyväsi siihen. Lähetä turhan tunkeileva ihminen matkoihinsa.

 

KAURIS
Pidä tauko mietiskelyä varten. On aika päivittää tilannetta ja pohtia, mihin suuntaat seuraavaksi. Lähde liikkeelle siitä, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VESIMIES
Tarkat neuvosi pelastavat tuttavasi päivän. Muista vanhaa ystävää, joka on edelleen merkittävässä roolissa elämässäsi. Päästä elämääsi myös romantiikkaa.

 

KALAT
Kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä. Ole valmis kuuntelemaan ja ottamaan opiksi. Yhteinen sävel löytyy ennemmin tai myöhemmin.

 

OINAS
Rakkaus on vahvassa nosteessa. Tiheään vaihteleva mielialasi tuo päivään jännitystä. Myötätunto ja kärsivällisyys ovat parhaat valttisi. 

 

HÄRKÄ
Panosta valinnoissasi omaan onnellisuuteesi. On aika laittaa liikkeelle positiivisia muutoksia. Älä anna itsepäisyytesi muodostua ongelmaksi.

 

KAKSONEN
Vietä aikaa läheistesi kanssa ja huolla ihmissuhteitasi. Ilmassa on houkutuksia, joiden ei pidä antaa viedä sinua väärille poluille.

 

RAPU
Anna kodillesi uusi ilme. Pienetkin muutokset voivat tehdä ihmeitä ilmapiirille. On aika suunnitella tulevaa kumppanisi tai perheenjäsenen kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.