Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU
Ole avoin ehdotuksille. Nyt ei kannata olla liian kapeakatseinen, sillä sinulta voi mennä hauska tilaisuus ohi. Unohda pelkosi ja heittäydy luovaksi.

 

LEIJONA
Päivä on tunnelatausta täynnä, mikä saattaa muodostua ongelmaksi. Pidä pää kylmänä ja huolehdi siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse tapahtumaan. On uusien alkujen hetki.

 

NEITSYT
Lähde osallistumaan sinua kiinnostaviin projekteihin. Vanha ystävä ilmestyy takaisin elämääsi. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA
Pidä elämäsi yksinkertaisena. Keskity hoitamaan asiat turhia valittamatta. Pääset helpommalla, jos annat muiden tehdä omiaan kaikessa rauhassa.

 

SKORPIONI
Sinulla on paljon annettavaa ja toimiva strategia. Älä vaivaa päätäsi liikaa mahdollisilla uhkakuvilla. On aika tarttua toimeen.

 

JOUSIMIES
Muista, että liika on aina liikaa. Tarkastele kriittisesti valintojasi ja elämäntyyliäsi. On aika tehdä oloasi helpottavia muutoksia.

 

KAURIS
On aika antaa kodillesi uusi ilme. Muutokset tekevät hyvää myös ihmissuhteille. Joku lähestyy sinua epätavallisen ehdotuksen kanssa.

 

VESIMIES
Sinulla on kädet täynnä töitä. Tilanne vaatii keskittymistä, joten anna projektillesi kaikkesi. Älä päästä tunne-elämän dilemmaa sekoittamaan päätäsi.

 

KALAT
Tarjoa apuasi tarvitsevalle. Ystävällisyyttäsi kiitellään ja arvostetaan aidosti. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen kanssa.

 

OINAS
Ole tarkkana ihmisten kanssa. Jännitteitä saattaa syntyä kotona tai työpaikalla. Keskity asioiden edistämiseen positiivisen energian avulla.

 

HÄRKÄ
Osallistu ja ole äänessä. Sinulla on täysi oikeus olla esillä ja nostaa mielipiteesi kuuluviin. Päivä tuo elämääsi uuden ystävyyden tai romanssinpoikasen.

 

KAKSONEN
Älä lupaa mahdottomia. Liioittelua kannattaa välttää tänään kaikissa muodoissaan. Ihminen menneisyydestäsi saattaa vaatia sinulta kohtuutonta palvelusta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.