Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ongelmia on tulossa, ellet osaa pitää puoliasi. Rajoita anteliaisuuttasi ja varmista, että saat myös vastapalveluksia. Oma hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. On aika kokeilla jotain uutta ja ottaa riskejä. Erilainen lähestysmistapa vanhaan ja tuttuun tilanteeseen tuottaa tulosta.

 

LEIJONA

Etsi elämääsi uusia seikkailuja. Ilmassa on muutoksia, joista saat inspiraatiota ja intoa. Pidä pääsi ja kieltäydy ottamasta huonoja vaikutteita.

 

NEITSYT

Kaikki ei mene tänään suunnitelmien mukaan. Ole joustava ja valmis mukautumaan uusiin tilanteisiin. Älä anna tunteiden hämätä sinua tekemään huonoja valintoja.

 

VAAKA

Älä jää kahden vaiheille, vaan tee selkeä päätös. Osallistu tapahtumiin reilusti tai jää ainoastaan tarkkailijan rooliin. Tärkeintä on, että teet ratkaisun.

 

SKORPIONI

Voit tehdä tänään tärkeän päätöksen ja ottaa askeleen kohti vapaampaa elämää. On aika antaa tunnesotkujen olla. Keskity nauttimaan olostasi.

 

JOUSIMIES

Käytä energiasi viisaasti tänään. Kotisi tai ihmissuhteesi kaipaa pientä huoltamista. Muutokset ovat sinulle hyväksi.

 

KAURIS

Tarkkaile ja ota opiksi toisten tekemistä virheistä. Voit välttyä pahalta mokalta pitämällä silmät auki. Luota terävään logiikkaasi.

 

VESIMIES

Ihminen menneisyydestäsi tarjoaa sinulle tarkkanäköisiä neuvoja. Sydämesi johtaa sinua harhaan, ellet ole valppaana. Keskity siihen, mitä haluat parantaa elämässäsi.

 

KALAT

Pidä silmät auki, niin et joudu ongelmiin. Valppaus palkitaan tänään. Kuuntele läheisesi tarjoamaa kritiikkiä ja mieti ratkaisuja yhdessä hänen kanssaan.

 

OINAS

Mieti saamaasi tarjousta huolellisesti. Siinä on niin hyvää kuin huonoakin. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen tänään.

 

HÄRKÄ

Pidä aikeesi salassa. Saat hyödyllistä tietoa kavereilta tai sukulaisilta. Voit sen avulla tehdä ratkaisun saamasi ehdotuksen suhteen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.