Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Panostuksesi palkitaan. Jos olet valmis uhraamaan aikaasi sinulle tärkeän asian eteen, et tule pettymään. Positiivinen asenne kantaa tänään pitkälle.

Rapu

Erilaisuus rikastuttaa päivääsi. Tapaat ihmisiä, joiden kanssa sinulla on yllättävän paljon yhteistä eroistanne huolimatta. Kuuntele tarkkanäköisen ystävän neuvoa. 

Leijona

Saat väärää tietoa, joten ole tarkkana. Selvitä asiat perusteellisesti ennen kuin toimit. Taustalla tapahtuu nyt jotain hämärää.

Neitsyt

Et pysty hoitamaan kaikkea yksin, joten kysy reippaasti apua. Palveluksen pyytäminen kaverilta on hyvä veto. Voimien yhdistäminen kannattaa tänään.

Vaaka

Muita auttamalla teet palveluksen myös itsellesi. Ystävälliset eleesi eivät jää huomiotta. Uusi tuttavuus kiinnostuu sinusta tosissaan.

Skorpioni

Älä odottele enää, vaan toimi. Viimeistään nyt on aika tehdä jotain asialle, joka on ollut päällimmäisenä mielessäsi jo pitkään.

Jousimies

Harkitse jokaista päätöstä kahdesti ennen kuin toimit. Pidä varasi, sillä liikkeellä voi olla huijari. Sokea luottavaisuus voi kostautua.

Kauris

Älä anna tylsyyden ottaa valtaa. Lähde mukaan uuteen harrastukseen tai tapahtumaan. Ennakkoluulot kotiin jättämällä saat tilanteesta paljon enemmän irti.

Vesimies

Tunteet voivat mutkistaa työasioita tänään. Palauta asiat niiden tärkeysjärjestykseen. Hyvä ystävä antaa sinulle kuuntelemisen arvoisia neuvoja.

Kalat

Rohkeus palkitaan rakkaudessa. Kerro tunteistasi ja suunnitelmistasi ihmiselle, joka merkitsee sinulle paljon. Jos olet sinkku, on aika lähteä ulos tuulettumaan. 

Oinas

On parasta, että et jää paikoillesi. Stressi voi tehdä sinulle muuten temput. Kohentele kotisi ilmettä uusimalla pieniä asioita sisustuksessa.

Härkä

Varasta aikaa itsellesi ja rentoudu rakkaan harrastuksen parissa. Ravistele ikävät asiat pois mielestäsi ja keskity välillä elämäsi positiivisiin puoliin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.