Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Käy läpi vaihtoehtojasi hyvän ystävän kanssa. On tärkeää, että sinulla on luotettava neuvonantaja. Kuunteleminen laajentaa horisonttiasi.

 

KAKSONEN

Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Sinun on hyvä olla valmiina lähtöön tarvittaessa. Muista sanoa ei silloin, kun vaistosi kehottaa sinua siihen.

 

RAPU

Ota riski ja tee jotain uutta. Erilainen kokemus piristää sinua ja avaa silmäsi. Anna kodillesi kasvojenkohotus tehosiivouksella tai sisustamalla.

 

LEIJONA

Älä jää rypemään draamassa. Hanki itsellesi parempaa tekemistä, joka vie ajatuksesi pois ikävistä asioista. Tylsyys vie sinut helposti väärälle polulle.

 

NEITSYT

Romantiikka pääsee yllättämään sinut tänään. Lähde lyhyelle matkalle, jos aikataulut antavat myöten. Uudet tuulet puhaltavat elämässäsi.

 

VAAKA

Älä vaivaa päätäsi sillä, missä muut menevät suunnitelmineen. Tee omaa juttuasi ja ota siitä ilo irti. Ole valmis mukautumaan uusiin tilanteisiin.

 

SKORPIONI

Tunteet mylläävät tänään ja laittavat päivän suunnitelmat uusiksi. Tarvitset kärsivällisyyttä ja hyvää tahtoa selvitäksesi kunnialla haasteista. Perheen keskeiset jännitteet kasvavat.

 

JOUSIMIES

Ole rehellinen tunteista puhuessasi. Piilottelu vain pahentaa tilannetta, joten ole mahdollisimman avoin. On aika puhdistaa ilmaa, jotta voit jatkaa eteenpäin rauhallisin mielin.

 

KAURIS

Älä pelkää käyttää käänteistä psykologiaa. Saatat joutua kikkailemaan erityisesti perheenjäsenten kanssa. Romantiikkaa sisältävät suunnitelmat ovat tervetullut käänne päivääsi.

 

VESIMIES

Ota aseeksesi määrätietoinen asenne. Ilman palavaa intoa suunnitelmasi lässähtävät ennen pitkää. Älä anna kenenkään lannistaa sinua negatiivisuudella.

 

KALAT

Pidä varasi liikenteessä. Tiedossa on myöhästelyjä ja väärinkäsityksiä, jotka verottavat kärsivällisyyttäsi. Rakkauselämäsi sen sijaan rullaa moitteettomasti.

 

OINAS

Työsi kantaa hedelmää. Tänään on hyvä päivä itsensä haastamiseen, joten älä säiky muutoksia. Voit olla nyt suureksi avuksi läheisellesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.