Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Raha-asiat tulevat tänään etusijalla. Laadi itsellesi budjetti, jota pystyt noudattamaan. Tarpeettoman tavaran myyminen on hyvä idea.

Kaksonen

Älä levittele yksityisasioitasi kaikkien tietoon. Katso tarkkaan, kenelle kerrot salaisuutesi. Lähipiirissäsi juoruillaan nyt paljon.

Rapu

Olet itse vastuussa tulevaisuudestasi. Tee tarvittavat muutokset välittömästi. Olet odottanut jo tarpeeksi.

Leijona

Pidä rahojasi silmällä. Tuhlailu päättyy huonosti, sillä yllättäviä menoja on pian luvassa. Aikatauluja voi olla tänään vaikeaa noudattaa.

Neitsyt

Älä ota paineita. Saatat kokea tänään pettymyksiä, mutta maailma ei lopu siihen. Varo tuttavaa, joka yrittää käyttää sinua hyväkseen.

Vaaka

Pieni tauko tekisi tänään hyvää. Vaihda maisemaa jos vain mahdollista. Saat siitä hakemaasi inspiraatiota.

Skorpioni

Anna luovuutesi kukkia. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tukevat sinua ja ymmärtävät ajatusmaailmaasi.

Jousimies

Luvassa voi olla valtataistelua. Sinun on parasta pitää mielipiteesi itselläsi toistaiseksi. Keksi itsellesi tekemistä saadaksesi muuta ajateltavaa.

Kauris

Ymmärrät tänään jotain tärkeää. Anna itsellesi aikaa kypsytellä ajatuksiasi. Sinulla ei ole mihinkään kiire.

Vesimies

Joku voi ymmärtää sinut nyt väärin. Pidä huoli siitä, että motiivisi tulevat kaikille selviksi. Voit tehdä tänään palveluksen ystävälle.

Kalat

Kanna vastuu teoistasi. Totuuden muunteleminen ei kannata tänään. Rehellisyydellä niität parempaa mainetta.

Oinas

Älä aliarvioi itseäsi. Epävarmuuden ei tulisi estää sinua toteuttamasta haaveitasi. Nyt on sinun hetkesi toimia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.