Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Raha-asiat tulevat tänään etusijalla. Laadi itsellesi budjetti, jota pystyt noudattamaan. Tarpeettoman tavaran myyminen on hyvä idea.

Kaksonen

Älä levittele yksityisasioitasi kaikkien tietoon. Katso tarkkaan, kenelle kerrot salaisuutesi. Lähipiirissäsi juoruillaan nyt paljon.

Rapu

Olet itse vastuussa tulevaisuudestasi. Tee tarvittavat muutokset välittömästi. Olet odottanut jo tarpeeksi.

Leijona

Pidä rahojasi silmällä. Tuhlailu päättyy huonosti, sillä yllättäviä menoja on pian luvassa. Aikatauluja voi olla tänään vaikeaa noudattaa.

Neitsyt

Älä ota paineita. Saatat kokea tänään pettymyksiä, mutta maailma ei lopu siihen. Varo tuttavaa, joka yrittää käyttää sinua hyväkseen.

Vaaka

Pieni tauko tekisi tänään hyvää. Vaihda maisemaa jos vain mahdollista. Saat siitä hakemaasi inspiraatiota.

Skorpioni

Anna luovuutesi kukkia. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tukevat sinua ja ymmärtävät ajatusmaailmaasi.

Jousimies

Luvassa voi olla valtataistelua. Sinun on parasta pitää mielipiteesi itselläsi toistaiseksi. Keksi itsellesi tekemistä saadaksesi muuta ajateltavaa.

Kauris

Ymmärrät tänään jotain tärkeää. Anna itsellesi aikaa kypsytellä ajatuksiasi. Sinulla ei ole mihinkään kiire.

Vesimies

Joku voi ymmärtää sinut nyt väärin. Pidä huoli siitä, että motiivisi tulevat kaikille selviksi. Voit tehdä tänään palveluksen ystävälle.

Kalat

Kanna vastuu teoistasi. Totuuden muunteleminen ei kannata tänään. Rehellisyydellä niität parempaa mainetta.

Oinas

Älä aliarvioi itseäsi. Epävarmuuden ei tulisi estää sinua toteuttamasta haaveitasi. Nyt on sinun hetkesi toimia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.