Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Keskity rakkauselämäsi hoitamiseen. Toimit nyt roolimallina läheiselle ihmiselle. Kanna vastuu valinnoistasi.

Härkä

Varo sanojasi tänään kertoessasi mielipiteistäsi. Ilmaise itseäsi huolellisesti. Luvassa on väärinkäsityksiä puolin ja toisin.

Kaksonen

Uusi tuttava tuo elämääsi jännitystä. Pääset hänen kauttaan tutustumaan asioihin, jotka ovat aiemmin olleet sinulle kaukaisia.

Rapu

Saat positiivista palautetta, joka motivoi jatkamaan. Suunnittele huolellisesti seuraavat siirtosi. Saat tänään muutaman hyvän idean.

Leijona

Karismasi vetää tänään ihmisiä puoleensa. Mustasukkaisuutta saattaa myös ilmetä. Huomioi läheistäsi, joka voi kokea olonsa ulkopuoliseksi.

Neitsyt

Ole läsnä tässä hetkessä. Nyt ei kannata haaveilla, vaan seurata joka hetki valppaana ympäristön tapahtumia. Jotain jännittävää on luvassa.

Vaaka

Omista enemmän aikaasi ihmissuhteeseesi. Voi olla, että laiminlyöt nyt läheistäsi kiireidesi takia. Ole enemmän läsnä.

Skorpioni

Myönnä, ettei sinulla ole vastauksia kaikkeen. Jonkin on muututtava, mutta se ei ole yksin sinun vastuullasi. Anna asioille aikaa kehittyä.

Jousimies

Olet nyt jatkuvasti liikkeessä. Tapaat paljon ihmisiä ja vaihdat ajatuksia sinua kiinnostavista asioista. Ajatuksesi ovat tulevaisuudessa.

Kauris

Joku saattaa yrittää painostaa sinua tänään. Pidä huoli siitä, että mielipiteitäsi kunnioitetaan. Älä ylitä omia rajojasi.

Vesimies

Pidä yksityisasiasi muilta salassa. Sinulla saattaa olla tänään levoton olo, jota on hyvä purkaa liikunnalla tai kodin järjestelemisellä.

Kalat

Sinulla on paljon mielessäsi. Keskittyminen voi olla tänään työn takana. Älä anna tunnekuohujen tulla muiden asioiden tielle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa.