Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Valmistaudu puolustamaan tekemiäsi päätöksiä. Kaikki eivät ole niihin tyytyväisiä, joten hyvät perustelut ovat nyt tarpeen.

Jousimies

Älä yritä tehdä asioita yhtä nopealla tahdilla kuin lähelläsi olevat henkilöt. Huolellisuus on tänään tärkeämpää kuin nopeus.

Kauris

Kalliit houkutukset saattavat tänään koitua kohtaloksesi. Jos sinulla ei ole johonkin asiaan varaa, jätä se hankkimatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Seuraa valitsemaasi polkua. Viime hetken muutoksista on nyt pelkkää haittaa. Älä anna ystäviesi mielipiteiden vaikuttaa päätöksiisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Sinun täytyy korjata eräs väärinymmärrys ennen kuin voit jatkaa eteenpäin. Älä yritä siirtää omia tehtäviäsi muiden harteille.

Oinas

Sinulla saattaa hetkellisesti olla hieman normaalia enemmän rahaa käyttävänä. Ole kuitenkin varovainen sen käytössä, sillä luvassa on yllätyksellisiä menoja.

Härkä

Älä anna ahneutesi johdattaa sinua uskomaan turhia lupauksia rikkauksista. Tänään ei kannata tavoitella liikoja.

Kaksonen

Varo tekemästä harkitsemattomia päätöksiä. Tänään on tärkeää edetä hitaasti ja järjestelmällisesti. Vaistosi ohjaa sinut oikealle tielle.

Rapu

Sinulle tarjoutuu tilaisuus tutustua uuteen ja mielenkiintoiseen henkilöön. Luvassa saattaa olla jotain ikimuistettavaa.

Leijona

Eräs vanha ystävä löytää tiensä takaisin luoksesi. Anna hänen avata suunsa ensimmäisenä ja valmistaudu kuuntelemaan tarkasti.

Neitsyt

Varmista, ettet ole jättänyt laskuja rästiin. Huolimattomuus ja huonomuistisuus saattavat tänään käydä kalliiksi.

Vaaka

Lainkuuliaisuus on tänään tärkeää. Pidä huoli siitä, että noudatat kaikkia mahdollisia sääntöjä ja lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla