Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Panosta omaan hyvinvointiisi. Taloudellinen satsaus terveyteesi voi olla paikallaan. Tutustut tänään mielenkiintoisiin ihmisiin.

 

NEITSYT

Tarkkailusta on tänään paljon hyötyä. Saat vastauksia kysymyksiisi ja olet jo paljon viisaampi tulevan suhteen. Punnitse huolellisesti tilanteen hyviä ja huonoja puolia.

 

VAAKA

Muista, että hyvä kiertää takaisin luoksesi. Anna eteenpäin positiivista energiaa. Vilpitön halusi auttaa ei jää muilta huomaamatta.

 

SKORPIONI

Tapaat ihmisen, jonka karisma saa sinut pauloihinsa. Älä usko suoralta kädeltä kaikkea, mitä sinulle sanotaan. Mieti tarkkaan, mihin olet sitoutumassa.

 

JOUSIMIES

Käy läpi vaihtoehtoja, jotka sinulle on annettu. On tärkeää, että ymmärrät tekojesi mahdolliset seuraukset. Kohtuus ja maltti ovat parhaat aseesi.

 

KAURIS

Ole avoin ehdotuksille. Harkitse silti tarkkaan, mihin sitoudut. Tiedossa on tänään viime hetken muutoksia ja värikkäitä käänteitä.

 

VESIMIES

Rakkauselämässäsi tapahtuu paljon. Älä pidättele tunteitasi, vaan ilmaise niitä vapaasti. Perheenjäsenet avartavat ajatusmaailmaasi ja antavat tarkkoja neuvoja.

 

KALAT

Ihmissuhteet ovat etusijalla. Ole läsnä ja valmis kuuntelemaan läheisesi toiveita. Kerro mielipiteesi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle.

 

OINAS

Saat käsiisi uutta ja jännittävää tietoa, joka vie sinua eteenpäin. Elä täysillä seikkailuja säikkymättä. Sinulle on tarjolla lukemattomia mahdollisuuksia, joista valita.

 

HÄRKÄ

Rahahuolet voivat nousta pintaan, jos olet turhan huoleton ostosten kanssa. Mieti taloudellista tilannettasi ja karsi menoja tarvittaessa. Lainaaminen ei ole nyt hyvä ajatus.

 

KAKSONEN

Spontaaniutesi tuo tapahtumiin kiinnostavia sävyjä. Ole muille avuksi, mutta muista pitää huolta myös itsestäsi. Terveytesi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Lähde tekemään uusi aluevaltaus. On aika antaa mielikuvituksesi tehdä työtään. Kokeile jotain uutta ja päästä elämääsi erilaisia ihmisiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.