Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Omista aikaa itsellesi tänään. Elämäntyylisi kaipaa pieniä muutoksia, joilla on vahvat vaikutukset hyvinvointiisi. Opit paljon epätavallisesta tilanteesta.

 

LEIJONA

Älä anna tunnemyrskyn hankaloittaa elämääsi. Pidä yksityisasiat muilta salassa ja välttele juorurinkejä. Ole valmis menemään ystävälle avuksi.

 

NEITSYT

Unohda jo, mitä muut puuhaavat. Vain omilla päämäärilläsi on väliä. Pidä kiinni alkuperäisestä suunnitelmastasi ja etene täydellä höyryllä.

 

VAAKA

Olet omassa elementissäsi päästessäsi syynaamaan yksityiskotia. Tarkkuus on tänään valttisi. Ota reilusti etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin.

 

SKORPIONI

Sinulle tarjotaan tilaisuutta tehdä jotain uutta ja arjestasi poikkeavaa. Ota mahdollisuus vastaan ja nauti sen tuomasta vapaudesta. Päätösvalta on nyt sinulla.

 

JOUSIMIES

Luvassa on uusia seikkailuja. Mieti seurauksia ennen mukaan hyppäämistä. Suuria muutoksia on syytä harkita tarkkaan ja hätiköimättä.

 

KAURIS

On aika lähteä liikkeelle. Ota selvää lupaavan oloisesta mahdollisuudesta, joka on alkanut kiinnostaa sinua. Ilmassa on romantiikkaa ja juhlan tuntua.

 

VESIMIES

Pitäydy omalla osaamisalueellasi. Nyt ei ole aika lähteä sooloilemaan. Ole valmis pitämään puoliasi hankalaksi heittäytyvän ihmisen edessä.

 

KALAT

Lähde liikkeelle sinulle tärkeän asian puolesta. Romantiikka toimii lääkkeenä myös stressiin tänään. Älä anna kenenkään manipuloida tunteitasi.

 

OINAS

Käy läpi kokemuksiasi ja etsi niistä vastauksia eteenpäin päästäksesi. Epävarmuutta on ilmassa, mutta suunnitelmiesi ei tarvitse kaatua siihen.

 

HÄRKÄ

Anna tapahtumille itse vauhtia. Sinun on mentävä sinne, missä haluat muutosten näkyvän. On aika viedä unelmaasi kohti todellisuutta.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Älä lupaile liikaa alkuvaiheessa. Lähelläsi on joku, jonka motiivit eivät ole kohdillaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.