Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ole valmis joustamaan ja tekemään kompromisseja, mutta älä anna muiden päättää asioistasi puolestasi. Pidä kiinni oikeuksistasi ja pysy kaukana manipulointia yrittävästä ihmisestä.

 

RAPU

Anna luovuutesi ottaa ohjat. Kodin kaunistaminen sopii päivän ohjelmaan hyvin. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja toivottaa muutokset avosylin vastaan.

 

LEIJONA

Pidä yksityisasiasi muilta visusti salassa. Liian avoin puhe tietää ongelmia. Panosta valinnoillasi vakaaseen tulevaisuuteen.

 

NEITSYT

Työasiat pääsevät pilaamaan päiväsi ellet keksi välillä muuta ajateltavaa. Tee jotain tulevaisuutesi hyväksi. On aika toimia ja jättää pohdiskelu vähemmälle.

 

VAAKA

Vietä aikaa kaukaisemman kaverin tai sukulaisen kanssa. Yhteinen sävel löytyy helposti, jos muistelette menneitä. Maisemanvaihdos tekee sinulle hyvää.

 

SKORPIONI

Vaistosi ei petä sinua. Seuraa sitä suuria päätöksiä tehdessäsi erityisesti ihmissuhteissa. Tee täysillä kaikki, mihin ryhdyt.

 

JOUSIMIES

Älä tee äkkipikaista päätöstä matkustamisen tai työelämän suhteen. Keskity kehittämään itseäsi ja miettimään, mitä odotat tulevalta. Ratkaisujen aika koittaa myöhemmin.

 

KAURIS

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja järjestä tapaaminen menneiden muistelua varten. On aika palata ikuisen unelmasi pariin. Mieti uudestaan, olisiko nyt oikea hetki sen toteuttamiseen.

 

VESIMIES

Päivä on otollinen romantiikalle. Järjestele kotiasi uusiksi tai mieti parempaan asumisratkaisuun vaihtamista. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

KALAT

Mieti, mitä olet tekemässä. Äkkinäiset liikkeet johtavat ongelmiin. Lyhyt pinna ja sukujännitteet ovat riskialtis yhtälö.

 

OINAS

Aloita muutokset vähin äänin, mutta varmalla otteella. Sinulla on tilanteessasi paljon annettavaa. Juhlista saavutuksiasi rakkaan ihmisen seurassa.

 

HÄRKÄ

Vertaile nykytilannettasi menneisiin. Vanhan ystävän tapaaminen antaa sinulle perspektiiviä asioihin. Sinulle tarjoutuu varteenotettava mahdollisuus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.