Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Epävarmuus voi saada sinut tekemään äkkipikaisia päätöksiä, joita kadut myöhemmin. Anna vaistosi johdattaa sinua.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tänään epämiellyttävästä tilanteesta. Pysy rehellisenä, tuli mitä tuli. Ota selvää saamastasi tarjouksesta ennen suostumista, sillä maineesi riskeeraaminen ei kannata.

 

RAPU

Ota mielikuvituksesi käyttöön, sillä tarvitset tuoreita ideoita. Ole antelias ja tarjoa apuasi tarvitseville. Ystävällisyytesi palkitaan yllättävällä tavalla.

 

LEIJONA

Ole oma-aloitteinen ja pidä kinni sovituista asioista. Teoilla on enemmän painoarvoa kuin sanoilla, joten vähennä puhetta ja toimi. Älä anna kateellisten lannistaa sinua.

 

NEITSYT

Pidä puolesi tungettelevia ihmisiä vastaan. On tärkeää, että osaat kieltäytyä tänään. Avoin mieli on paras varustuksesi tänään, kun törmäät erilaisiin elämäntyyleihin ja arvoihin.

 

VAAKA

Lyhyt irtiotto tai lomareissun suunniteleminen olisi paikallaan. Vietä aikaa rakkaan ihmisen seurassa ja rentoudu. Varaa aikaa itsesi hemmotteluun.

 

SKORPIONI

Kokeile jotain aivan uutta. Päädyt siitä innostuneena jännittäviin tilanteisiin, eikä meno osoita hidastumisen merkkejä. Romantiikka värittää päivääsi.

 

JOUSIMIES

Löydät helposti tiesi samanhenkiseen seuraan. Tarvitset inspiraatiota ja hyviä neuvoja kokeneemmilta. Päästä irti negatiivisista ajatuksista.

 

KAURIS

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Uudistukset tekevät ihmeitä mielialallesi. Saat tänään lisätuloja yllättävästä lähteestä.

 

VESIMIES

Tarkastele kriittisesti vaihtoehtojasi. Panosta järkeviin tulevaisuuttasi ja terveyttäsi koskeviin päätöksiin.  Anna itsellesi mahdollisuus unelmiesi toteuttamiseen.

 

KALAT

Keskity itseesi. Naapurin tekemisiä ei kannata vilkuilla, sillä sinulla on kädet täynnä töitä. Omat haaveesi ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä.

 

OINAS

Sinun on aika lähteä tavoittelemaan unelmiasi. Älä pelkää omistautua asiallesi kokonaan. Itsekuri ja riman korkealle asettaminen tepsivät.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.