Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Nyt kannattaa olla rohkea ja toimia. Älä odottele enää, että joku muu tekee asiat puolestasi. Nyt on sinun hetkesi olla esillä.

Kaksonen

Tapaat ihmisen, joka saa pakan heti sekaisin. Joku lähipiirissäsi potee mustasukkaisuutta. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään ratkaisuja.

Rapu

Älä ujostele pyytää apua, jos joudut pulaan. On parasta, että myönnät tietämättömyytesi. Halukkaita auttajia on lähellä.

Leijona

Selvitä asiat huolellisesti ennen kuin teet ratkaisuja. Äkkipikaiset päätökset tietävät ongelmia tänään. Joku saattaa yrittää manipuloida sinua.

Neitsyt

Selvitä sinua painava asia pikaisesti. Tapahtumat saavat pian positiivisen käänteen. Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan, joka voi auttaa sinua tilanteessasi.

Vaaka

Tee jotain konkreettista sinulle tärkeän asian hyväksi. Nyt ei ole oikea aika vain seisoskella sivussa. Tapaat sattuman kautta mielenkiintoisia ihmisiä.

Skorpioni

Löydätte läheisesi kanssa ratkaisun ongelmaan ja ilmapiiri rauhoittuu. Suunnitelkaa yhdessä lomaa tai yhteisen harrastuksen aloittamista.

Jousimies

Sinulla on nyt paljon pelissä. Keskittyminen on nyt tärkeää, joten älä yritä tehdä liian montaa asiaa samaan aikaan. Rakkauselämäsi kukoistaa.

Kauris

Tartu hyvään tilaisuuteen. Nyt ei ole oikea aika jarrutella. Sinun on uskallettava ottaa riskejä ihmissuhteissa.

Vesimies

Ole avoin uusille mahdollisuuksille. Mikään ei estä sinua lähtemästä paremmille vesille kokeilemaan onneasi, jos nykyinen tilanne ei miellytä.

Kalat

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Keskity pitämään itsesi tasapainossa. Hyvinvointisi on etusijalla.

Oinas

On aika toimia. Älä anna kenenkään sanella sinulle, mitä sinun tulisi tehdä. Seuraa vaistoasi, niin osut oikeaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.