Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Nyt kannattaa olla rohkea ja toimia. Älä odottele enää, että joku muu tekee asiat puolestasi. Nyt on sinun hetkesi olla esillä.

Kaksonen

Tapaat ihmisen, joka saa pakan heti sekaisin. Joku lähipiirissäsi potee mustasukkaisuutta. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään ratkaisuja.

Rapu

Älä ujostele pyytää apua, jos joudut pulaan. On parasta, että myönnät tietämättömyytesi. Halukkaita auttajia on lähellä.

Leijona

Selvitä asiat huolellisesti ennen kuin teet ratkaisuja. Äkkipikaiset päätökset tietävät ongelmia tänään. Joku saattaa yrittää manipuloida sinua.

Neitsyt

Selvitä sinua painava asia pikaisesti. Tapahtumat saavat pian positiivisen käänteen. Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan, joka voi auttaa sinua tilanteessasi.

Vaaka

Tee jotain konkreettista sinulle tärkeän asian hyväksi. Nyt ei ole oikea aika vain seisoskella sivussa. Tapaat sattuman kautta mielenkiintoisia ihmisiä.

Skorpioni

Löydätte läheisesi kanssa ratkaisun ongelmaan ja ilmapiiri rauhoittuu. Suunnitelkaa yhdessä lomaa tai yhteisen harrastuksen aloittamista.

Jousimies

Sinulla on nyt paljon pelissä. Keskittyminen on nyt tärkeää, joten älä yritä tehdä liian montaa asiaa samaan aikaan. Rakkauselämäsi kukoistaa.

Kauris

Tartu hyvään tilaisuuteen. Nyt ei ole oikea aika jarrutella. Sinun on uskallettava ottaa riskejä ihmissuhteissa.

Vesimies

Ole avoin uusille mahdollisuuksille. Mikään ei estä sinua lähtemästä paremmille vesille kokeilemaan onneasi, jos nykyinen tilanne ei miellytä.

Kalat

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Keskity pitämään itsesi tasapainossa. Hyvinvointisi on etusijalla.

Oinas

On aika toimia. Älä anna kenenkään sanella sinulle, mitä sinun tulisi tehdä. Seuraa vaistoasi, niin osut oikeaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.