Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Nyt kannattaa olla rohkea ja toimia. Älä odottele enää, että joku muu tekee asiat puolestasi. Nyt on sinun hetkesi olla esillä.

Kaksonen

Tapaat ihmisen, joka saa pakan heti sekaisin. Joku lähipiirissäsi potee mustasukkaisuutta. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään ratkaisuja.

Rapu

Älä ujostele pyytää apua, jos joudut pulaan. On parasta, että myönnät tietämättömyytesi. Halukkaita auttajia on lähellä.

Leijona

Selvitä asiat huolellisesti ennen kuin teet ratkaisuja. Äkkipikaiset päätökset tietävät ongelmia tänään. Joku saattaa yrittää manipuloida sinua.

Neitsyt

Selvitä sinua painava asia pikaisesti. Tapahtumat saavat pian positiivisen käänteen. Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan, joka voi auttaa sinua tilanteessasi.

Vaaka

Tee jotain konkreettista sinulle tärkeän asian hyväksi. Nyt ei ole oikea aika vain seisoskella sivussa. Tapaat sattuman kautta mielenkiintoisia ihmisiä.

Skorpioni

Löydätte läheisesi kanssa ratkaisun ongelmaan ja ilmapiiri rauhoittuu. Suunnitelkaa yhdessä lomaa tai yhteisen harrastuksen aloittamista.

Jousimies

Sinulla on nyt paljon pelissä. Keskittyminen on nyt tärkeää, joten älä yritä tehdä liian montaa asiaa samaan aikaan. Rakkauselämäsi kukoistaa.

Kauris

Tartu hyvään tilaisuuteen. Nyt ei ole oikea aika jarrutella. Sinun on uskallettava ottaa riskejä ihmissuhteissa.

Vesimies

Ole avoin uusille mahdollisuuksille. Mikään ei estä sinua lähtemästä paremmille vesille kokeilemaan onneasi, jos nykyinen tilanne ei miellytä.

Kalat

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Keskity pitämään itsesi tasapainossa. Hyvinvointisi on etusijalla.

Oinas

On aika toimia. Älä anna kenenkään sanella sinulle, mitä sinun tulisi tehdä. Seuraa vaistoasi, niin osut oikeaan.