Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Älä jumitu paikoillesi. Sinun on tärkeää mukautua nopeasti ja pysytellä ajan tasalla kaikesta. Tänään sinun on turha piilotella tunteitasi läheiseltäsi.

 

HÄRKÄ
Ilmassa on romantiikkaa. Ole tarkkana sanoistasi ja varo tyhjien lupausten antamista. Älä kuluta koko päivää muista huolehtimiseen.

 

KAKSONEN
Vihalle ei pidä antaa valtaa. Kuohuvat tunteet voivat saada sinut tekemään huonoja päätöksiä. Vedä henkeä ja sulje korvasi painostavilta puheilta.

 

RAPU
Nyt ei ole oikea hetki istua ja odotella. Liiku virran mukana, sillä ympärilläsi tapahtuu paljon. Muuttamalla asennettasi pääset pitkälle.

 

LEIJONA
Älä riehaannu tuhlaamaan, vaan pidä kukkaro tänään kiinni. Vedät puoleesi positiivista huomiota. Nyt ei kannata ujostella turhia uusien ihmisten parissa.

 

NEITSYT
Ole huomaavainen muita kohtaan. Saat tiukkaa palautetta, jos sähläät kysymättä toisten mielipiteitä. Nyt ei ole aika ottaa turhia riskejä.

 

VAAKA
Kokemuksistasi on sinulle tänään apua, joten sovella aiemmin oppimaasi. Eteesi avautuu kiinnostavia mahdollisuuksia. Pian on aika tehdä suuria päätöksiä.

 

SKORPIONI
Rakkaus on etusijalla. Luota intuitioosi, joka auttaa sinua oikean päätöksen tekemisessä. Työasiat on syytä ottaa erityisen vakavasti tänään.

 

JOUSIMIES
Älä tee itsestäsi turhaan numeroa. Pidä silmät auki, sillä saatat törmätä ongelmiin etenkin matkustaessasi. Huolellisuus auttaa pitämään väärinkäsitykset loitolla.

 

KAURIS
Tänään kannattaa mennä avuksi myös pyytämättä. Ystävällisyytesi vie pitkälle. Yllättävä ehdotus piristää ja muuttaa päiväsi kulun kertaheitolla.

 

VESIMIES
Sinun on aika tehdä päätöksiä. Yritä pysytellä annetuissa ohjeissa, sillä niiden soveltaminen voi viedä sinut ongelmiin. Älä jätä mitään kesken.

 

KALAT
Älä jätä ketään yksin vaikeuksien keskelle. Osoita myötätuntoa ja ole tukena olkapäätä tarvitsevalle ihmiselle. Avoin mieli on paras valttisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.